reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj Pyza trzymam kciukasy za Ciebie aby owoc tych upojnych przytulanek na jesień się narodził:))
Tak jak wcześniej pisałam wybierałam się do miasta i miałam omijać wszystkie apteki i omijałam ale....... juz byłam blisko domku i trach kolejna apteka i już emocje wzieły góra i nawet nie wiem jak to się stało ze stałam już na ulicy trzymając swoja nadzieję za 12.95:))) Taka właśnie jestem mówie jedno robie drugie aż sama się gubie w tym swoim zachowaniu :-[
A piersi tak mnie bolą a szczególnie ta lewa ze nawet reki do góry nie mogę podnieść :(
To na tyle moich zwierzeń a co u was?

reklama
Czarna...przyda ci sie teścik na piatek ;)...będzie jak znalazł :D a zobaczysz na nim napewno dwie piękne krechy :)

No i doczekałam się piatek nastąpił i choć to do mnie nie podobne jestem bardzo optymistycznie nastawiona jak narazie ;D Piersi nadal bolą, śluzik nadal jest i powróciła delikatna zgaga dziś wieczorkiem. Co z tego wyjdzie przekonam się rankiem.
Pozdrowinka i do dzisiaj ale o bardziej przyzwoitej porze:)

czarna79 czekamy  ::) ... dawaj tu szybciotko tescik z II pieknymi kreseczkami :)

Oj dzisiaj bedzie piekny dzien , tyle pozytywnych tescikow  ::) .. super :)

Witajcie Julinka, MoniQa, Czarna 79 :)
Czarna - właśnie tak myślałam o tej jesieni, ponieważ będziemy mieli I rocznicę ślubu 15-10.
Już mnie wczoraj kusiło, żeby zrobić test. Po co ja go kupiłam, nie wiem czy wytrwam do wtorku.
Bardzo bym chciała by się udało.

Witam was @ brak, piersi bolą, śluz też bez zmian a na teście tylko jedna :( Więc tylko czekam aż się pojawi ta wredota. Choć nie nastawiałam się tak bardzo i tak jest mi smutno:((
Pyza trzymam kciukasy za Ciebie i czekam na fluidki bo będą potrzebne

czarna79 test był przeterminowany..... leć do apteki kup se dwa, zrób i dawaj szybko znać!!!!!!!
A tak wogóle do który dziś dc??

reklama
A więc tak wypisze wam 6 ostatnich moich cykli zaczynają od najpozniejszego do ostatniego 28, 29, 29, 30, 29, 27 (wcześniej też tak się wachały a średnia mam 28dc) A dziś mam 27dc a 14dpo. Tak bardzo chciałabym uwierzyć że zawcześnie zrobiłam ze jeszcze mam sznase tymbardziej ze wczoraj bardzo zaskoczył mnie mój małżonek któremu kazałam spróbować coli bo mi niesmakowała ( a wczesniej pijałam litrami i niekończyłam póki nie była pusta butelka) Tylko lekko się uśmiechnoł i zapytał a czy ty przypadkiem nie jesteś w ciąży. ja oczywiście go wyśmiałam ale w głębi tak tego pragne. Poczekam teraz co kolejne dni przyniosą jak coś się zmieni dam wam znać.
Aha bardzo dziekuje wam za wsparcie i wszystkie dobre słowa.
Buziaczki dla was

Do góry