reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Karolciak prawidlowa decyzja! tak ma byc! na badania i juz! :p Mnie sie zadaje ze Karolciaka przekonal przyklad kahaki :p
Nikita kochana jak Ci zycze udanej nocy sylwestrowej, niech ~~~~~~~ (plemniki) dzialaja :D Armia do boju!!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki ja tez bede niedlugo zmykala bo po 15 jade do miasta zrobic sobie i fasolce fryza :p

Kochane moje wszystkie oby ten Nowy Rok 20II okazal sie szczesliwy dla wszystkich tu przesiadujacych ! Zebyscie rodzily na potege i zeby armie wygrywaly kazde starcie :p
A tak w ogole to zdrowia szczescia i takie tam :*:*:*:*:*:*:*:*

Mononoke- ale sie ciesze :):) bedzie dobrze zobaczysz...
U mnie konczy sie 6tydzien... Dzisiaj w sumie mozna powiedziec ze poradzilam sobie z nudnościami... Od rana pije rozgazowana kole...
Ale nadal jakas taka niemrawa jestem i słabo mi... hmmm... daje popalic juz od malego :)
Boje sie ze zasne u znajomych:) hehehe. wczoraj ok.16 sie polozylam i do 21 spalam :)potem 3 h. przy komputerze i znowu spać... hehehe

ps. dziewczyny a cos wygrzewajacego ? jakas masc? amol? cos wiecie, bo mnie dzisiaj bardziej kaszle:///// albo cos na kaszel po prostu :( mokry kaszel bo flegma idzie :/

Ostatnia edycja:
Mononoke, powiedz w aptece, że dla ciężarnej, to Ci coś babka doradzi :tak:

A u mnie sie dziś zaczął 9 tydzień :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

MONONOKE WIELKIE GRATKI!ALE MASZ SUPER PRESZENT NA NOWY ROK.ZYCZE CI ZDROWEJ, RADOSNEJ I SPOKOJNEJ CIAZY.
Cos czuje ze ja tu chyba juz najdluzej sie staram, niedlugo pobije rekord w staraczkach i chyba zostane na tym forum sama, bu....
Kobietki zycze Wszystkim Szczesliwego Nowego Roku, samych pogodnych dni, spelnienia marzeń (zwlaszcza tych o II kreskach), duzo zdrowia i milosci.

Ze wzgledu na zawartosc etanolu przed zastosowaniem leku
u kobiet ciearnych lub karmiacych piersia, dzieci i osób z grup
wysokiego ryzyka, takich jak pacjenci z choroba watroby
lub padaczka naley skonsultowac sie z lekarzem.

tak pisze na ulotce stodalu :((((((

reklama
Do góry