reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Pożyjemy zobaczymy;-) Ja Wam powiem ze zafasolkuje w najmniej spodziewanym czasie i Wam zrobie psikusa;-)
Ale z drugiej strony sobie własnie pomyslalam ze w tatmego sylwestra mielismy jedno marzenie zeby przyszedl bobasek i caly rok nic i teraz to samo..mozna stracic nadzieje.

Ostatnia edycja:
Kamia ja tam mowie ze sie staram wyluzowac a tak naprawde to juz swiruje;-( jestem na karuzeli emocjonalnej;-(

Karolciak mowie Ci, tak sie zameczysz. Ja gdyby nie moj maz to bym pewnie tez juz calkowicie zeswirowala po tym poronieniu. Nie mozna tak myslec. Przestan liczyc kiedy masz plodne, nie mysl o tym, jeden miesiac nie rob nic (poza braniem folika) zwiazanego ze staraniem. Zadnych wspomagaczy, zdanego liczenia, nic !!!!!!! Zobaczysz, wszystko bedzie dobrze. Myslisz ze ja sie teraz nie boje? Boje sie jak cholerka bo we wrzesniu tylko tydzien bylo mi dane cieszyc sie ciaza, pozniej poronilam i koniec...
Glowa do gory! Na kazdego przyjdzie czas :)

Mononoke dziekuje kochana;-) Ale ja własnie wogole nie licze kiedy mam płodne..nie stosuje testów owulacyjnych a nawet zapominam kiedy miałam @...staramy sie mniej wiecej co dwa dni..nie zawsze oczywiscie i dalej nic.. myslalam ze po tej wypalance zaskocze ale widac jeszcze nie na mnie czas... Ja Ci życze spokojnych 9 miesiecy i tez zebys sie wyluzowala i nie martwila tylko cieszyla sie błogosłowionym czasem;-)
AAA i natychmiast przesylaj mi ciązowe fluidki:D:D:D:D:D:D

Fluidki bede przesylala dopiero po wizycie u gina, ani chwili wczesniej, nie chce byc przesadna ale juz mam jedno poronienie za soba wiec spokojnie....
Tak sobie mysle ze do gina to w drugim tygodniu stycznia dopiero pojde. Bo tereraz nie ma po co, dzisiaj jestem w 4 tygodniu i 1 dniu ciazy :D tak mniej wiecej :D jeden suwaczek pokazuje 4 tydzien drugi 4 tydz i 1 dzien :D

reklama
Mononoke, pewnie, nie ma co się spieszyć z wizyta u gina. Ja byłam 2 tyg po pozytywnym teście, a i tak zobaczyłam tylko pecherzyk.

Własnie dokonałam inhalacji z szałwi :-)

Do góry