reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Agusia: jesteś, ale jak sama napisałaś idziesz do teściów... a ja zostanę sama... żałuję tylko że nie poszłam w końcu na tą imprezę... bo mój mąż się obraził czy Bóg wie co i oznajmił, że jedzie do swoich rodziców... ah-zawsze jeszcze mogę iść do swoich rodziców-ale jakoś nie mam ochoty... pewnie zostanę w domu i w łóżku będę oglądać tv ;)

Mononoke, boli w podbrzuszu i bedzie bolec przez caly pierwszy trymest ;) macica i wiezadla sie rozciagaja wiec sie nie dziw :D:D:D rowniez gratuluje i zycze powodzonka innym dziewczyna na ten nadchodzacy nowy rok :)

Mononoke, o ile to nie są skurcze, to wszystko ok. Ja od czasu do czasu czuję dość mocne kłucia w podbrzuszu, zwłaszcza po bokach.
Martusia, mam nadzieję, że małżonek się ogarnie hehe.

Mononoke, o ile to nie są skurcze, to wszystko ok. Ja od czasu do czasu czuję dość mocne kłucia w podbrzuszu, zwłaszcza po bokach.
Martusia, mam nadzieję, że małżonek się ogarnie hehe.

z tymi bolami to juz sama nie wiem niektorzy mowia ze to normalne inni zeby nie lekcewarzyc
mi np lekarz powiedzial zebym duzo odpoczywala jak sie nasila bole i niedaj Boze pojawi sie plamienie to lezec i jeszcze raz lezec, mialam juz lekkie plamienie i dostalam luteine

ale jak tu odpoczywac?- wczoraj 6.230 pobudka na 9 trzeba dostac sie do pracy a w domu po pracy bylam o 20tej- gdzie zamylamy o 17! przyszedl jeden taki patafian i siedzal do 18! ech a dzis pobudka 6.00 spac mi sie chce...

reklama
Do góry