reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Monononke - o rany:-) Ale SUPER !!! Bardzo, bardzo gratuluję. Nooo i mówiłam żebyś niepotrzebnie nie nakręcała się tymi testami owu ;) Już wiemy że testy owu nie wykrywają ciąży. Napewno to bedzie dla ciebie trudne ale życzę ci duzo spokoju i wiary w to że będzie wszystko dobrze. Po nowym roku zapisuj sie do ginka. A masz może lutkę, żeby sobie pobrać tak na wszelki wypadek?? Wszystkiego dobrego dla ciebie i twojej fasolinki maleńkiej, spokojnej ciąży.

Karolciak, nie martw się, jeszcze nas tu niezafasolkowanych jest trochę. Ja co prawda mam w planach sylwestrowych zajść tej nocy w ciążę;-), ale plany planami a zycie życiem. Może my musimy poczekać na odpowiedniejszy dla nas czas na dziecko. Skoro przez rok nie udało ci się zafasolkować, to może pogadaj z jakimś dobrym ginkiem. Zleci przynajmniej jakies badania, czasem nie udaje się zajść przez jakąś głupotkę, którą można naprawić lekami. I Tobie i sobie i wszystkim dziewczynom oczekującym życzę żebyśmy zostały mamusiami w 2011 roku
Udanej zabawy Kobiety, buziolki

reklama
Karolciak, właśnie, Nikita dobrze mówi...Może jakieś badania porób? Ja w listopadzie badałam hormony i mąż badał też plemniczki i akurat w listopadzie zaszłam :-D Moja gin się ze mnie śmieje, że tak się przestraszyłam tych badań, że ze strachu zaskoczyłam :-)

Moj gin to bedzie sie tez smial :D Powiedzialam mu ze wpadne do niego w pazdzierniku na kontrol :D Jakos mi sie zapomnialo ;p Huehuehue :D A teraz to w innym celu sie wybiore :p
Nie wiem co zobacze na usg ale jestem pelna nadziei, i tym razem nie denerwuje sie niczym, podchodze do wszystkiego na spokojnie. No moze procz tego ze za kazdym razem jak jestem w ubikacji to sprawdzam czy nie ma czerwono na majtkach ...
Lutki nie mam, nigdy nie bralam, ale mam nadzieje, ze sobie poradze bez wspomagaczy :) Trzymajcie kciuki dziewczyny ;p
Mysle o was wszystkich caly czas i ciesze sie ze moge sie wam wygadac, bo obiecalismy sobie z mezem ze narazie nikomu nie powiemy zeby nie zapeszac, po wizycie u ginka dopiero :)

karolciak kochana zrob badania po nowym roku, moze zaskoczysz tak jak kahaka :D

Ok dziewczyny po nowym roku zapisze sie do ginka niech robi badania:D nie chcialam do tej pory bo to dla mnie stres i myslalm ze sie bez tego obejdzie..ale przynajmniej jak sie dowiem ze wszytsko ok to bede spokojniejsza:D nie beda mi do glowy przychodzili mysli ze moze ja nie moge itp itd:D

Ja juz się z Wami żegnam. Biegnę do domu robic się na bóstwo, coby mężuś nie mógł sie powstrzymać, no i mam nadzieję że to będzie "stosunkowo" ;) udana noc.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Was. Bawcie się cudownie, szampańsko i beztrosko.

Karolciak, dobra decyzja! Zrób te badania, bo może się okazać, że przez jakąś głupotkę nie możesz zajść w ciążę, np. przez niedobór/nadmiar jakiegoś hormonu. I męża też wyślij na badanka. To stresujące jest, ale lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć ;-)

reklama
Nikita;) Dziekuje albo lepiej moze nie dziekowac:D ja Też trzymam mocno kciuki za Ciebie i wszytskie oczekujace dziewczyny:D ten Rok bedzie nasz:D Tak jak mama stwierdzila 20II;-)
Wy to potraficie człowieka postawic do pionu;-) Pierw przebadam sie sama a pozniej mężulka;-)
A musze sie jeszcze pozalic w pracy siedze do 17:[:[ a na 20 impreza ciekawe jak sie wyrobie:p;-)

Do góry