reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke, ja piłam Stodal na początku grudnia, jak byłam przeziębiona, internista mi polecił.
kacha, ja zaszłam ciążę właśnie po roku i miesiącu. Tobie też się uda!

reklama
Mononoke, ja piłam Stodal na początku grudnia, jak byłam przeziębiona, internista mi polecił.
kacha, ja zaszłam ciążę właśnie po roku i miesiącu. Tobie też się uda!

A internista wiedzial ze jestes w ciazy ? Wono na pewno? bo jak teraz przeczytalam na ulotce to cos to sie przestraszylam :/ Ile razy dziennie pilas? Moj mysli ze zwariowalam, juz do mojego gina nawet dzwonilam ale ma wylaczony tel.. w sumie mu sie nie dziwie, chce miec swiety spokoj chociaz w sylwestra :) Ale ja nie chce zeby cokolwiek zaszkodzilo mojemu bobaskowi :(

No tak, wiedział internista o ciąży :) a piłam kilka łyżeczek dziennie.

A tak z innej beczki. Można zrobić pomidorową na udkach??? Bo nie było skrzydełek w sklepie i mój ukochany kupił udka na zupę :D

Mononoke ogromniaste gratulacje:-). Życzyłam Ci wczoraj spokojnej nocki i żeby franca nie przyszła. A dzisiaj taka wiadomość, aż się popłakałam. Bardzo się cieszę.
Kahaka można ugotować na udkach pomidorową.

Mononoke jeszce raz GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale wiadomosc na kieniec roku :-)

ja mialam sylwka spedzic przed telewizorem, a dzis sie dowiedzialam, ze impreza bedzie mnie :-p

reklama
Do góry