reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kupilam juz ddaaaaawno temu PINK TEST czulosc 25, ale poprzednim razem zrobilam go w dzien spodziewanej @ i wyszedl pozytywnie. Kolejne ktore mi kupowal maz mialy lepsza czulosc ale slabiej wychodzily. U nas nie ma clearblue w aptece :(

reklama
MONONOKE- jak masz Pink to taki rob-jak jest dzidzia to wykryją:))ja teraz w listopadzie zrobilam 4 pinki testy i wszystkie wyszly-termin @ mialam na 24 a 25 i 26 pokazaly II kreski

Kurcze, Monononke, tego testowania zazdroszczę ;) Ja to nawet zatestować nie mam okazji bo od 2 cykli dostaję @ trzy dni pezed terminem:-( Więc nawet cienia nadzieji nie miałam , nawet tego dreszczyku niepewności. Echhh../....

Kurcze, Monononke, tego testowania zazdroszczę ;) Ja to nawet zatestować nie mam okazji bo od 2 cykli dostaję @ trzy dni pezed terminem:-( Więc nawet cienia nadzieji nie miałam , nawet tego dreszczyku niepewności. Echhh../....

Wiesz, ja jak juz mam dostac @ to wole zeby przylazla wczesniej. Mniej stresow i kolejne starania mozna zaczac wczesniej :) A tak, jak sie spoznia @ to tylko czlowiek sobie nadzieje robi ...

Cześć dziewczynki
Pospałam 2 godzinki :szok:
Wcześniej robiłam sobie inhalacje z szałwi i naprawdę pomaga toto.
Mononoke, u nas też nie ma Clearblue w aptece, zamawiałam na allegro. A no i na początku ciąży też mialam śluz białawo-przezroczysty,raczej wodnisty :-D

reklama
Tyle napisałyście że juz nie pamiętamco komu miałam napisać:-(

Moja babcia jest niereformiowalna -nic nie pomaga:no:
Zjadłam obiad upieke chleb i się położe bo jakoś ciężko się czuję:-(

Kahaka katar to przekleństwo mnie cały czas jakiś męczy.Sena najlepszy. ZDRÓWKA

Mononoke trzmam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&żeby jednak się udało

Karolciak mi test wyszedł 3 dni przed @ ale to bliźniaki więc hcg dużo więcej było

Mama do kiedy czekam bo się mi pomerdało

No i nie pamiętam...:zawstydzona/y:

Dziewczyny a po luteinie jest bardziej mokro??? Bo u mnie jest:-p

Ostatnia edycja:
Do góry