reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hehehe, basienko, to bedziesz na sylwku jak Hogata ze smerfow :-p
zrob rano sikacza, kup o wiekszej czulosci i dawaj znac rano, czy bede ciocia :*

a ja juz sie sama z siebie smieje, ciekawe co jeszcze mnie w tym roku spotka:confused:

Witam wszystkie dziewczyny:-)
Kochane podczytuje was tu ukradkiem i nadszedł dzień kiedy potrzebuje waszej wiedzy:tak:
3 grudnia miałam inseminacje ale dostałam okres więc wiedziałam że nic z tego:-( ale na jeden dzień (niedziela)przed końcem okresu przy śniadaniu straciłam przytomność a na drugi dzień wieczorem miałam mdłości i do dzisiaj czuje się słabo. Poszłam do lekarza i powiedział mi że na 30% może to być ciąża może też być anemia, dostałam badania na krew, mocz i cukier jutro do kontroli:blink:
Co o tym sądzicie? jakoś nie moge w to uwierzyć że to ciąża ale musze to sprwadzić czy test ciążowy wyjdzie już? czy jeszcze poczekać?
Dziękuje z góry za odpowiedz

asienka-ja bym zrobiła na twoim miejscu test i nawet jezeli by wyszlo ze nie jestes to za tydzien znowu go powtórzyla...
Zresztą jeżeli jutro masz kontrole to tez sie dowiesz wszystkiego...
3maj sie cieplutko i odpoczywaj duzo... 3mam bardzo mocno kciuki za Cb:*

asienka zrob tescik bo jak dostalas okres tylko na jeden dzien to moglo byc plamienie...a teraz juz moglabys byc w 8 tygodniu ciazy..tak mniej wiecej wg mnie;> nie jestem specjalistka prosze wziasc to pod uwage:D:D

Dziewczyny wszystkie jesteście kochane:-):-):-)
Okres trwał 5 dni i nie był tak obfity jak zawsze ale też nie słaby no i był o dwa dni krótszy niż zawsze więc cięzko stwierdzić. Kurcze boje się co mi dolega...
nie mam zadnych boleści piersi, wczoraj strasznie bolały mnie jajniki no i osłabiona jestem. A badania juz zrobiłam. Dziękuje wszystkim!!!! buziaki

asieńko jak już bedziesz na badaniach krwi to zrób betkę, będziesz miała 100% pewnosci co i jak:-)
karolciak mi od jakiegoś 4, 5 tygodnia ciąży pojawiły sie żyłki na piersiach i do tej pory nie znikły a wręcz zrobiły się wyraźniejsze i pojawiło się ich wiecej:-)

Mnie juz dzisiaj bije w glowe chyba :D Przez chwile zdawalo mi sie ze widze cien drugiej kreski na tym tescie owu, ale jak wrocilam z obiadu to juz nie widze :D

asienka dziewczyny dobrze radza - zrob bete! :) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ps. dziewczyny, przed okresem pojawia sie sluz? bo ja mam taki bialawy troche ale nie jest specjalnie rozciagliwy

reklama
Ojjjj, Monononke , widzę że cię roznosi ;-). Nie nakręcaj się tymi testami owu, bo one przecież służą do czegos innego. Mam nadzieję że zainwestowałaś na jutro w dobry test ciążowy, no ciążowy! Buźka dla ciebie ogromniasta i czekam na dobre wieści od ciebie.
Asienka, może się udało :) Wiele dziewczyn ma okres w terminie nawet przez kilka miesięcy z są w zdrowej, dobrze rozwijającej się ciąży. Więc oby i tak było u ciebie:tak:
Katty, kahaka - smarkule ;) zdrowiejcie szybciutko. Wszystkiego dobrego dla Was.
Karolciak, widze że ty chyba kolejna po Monononke, gotowa do testowania. Trzymam &&&&&&& za dobry wynik.
Ja cos dzisiaj mam totalnego lenia w pracy. Zresztą 80% na urlopach i tylko takie nieboraki jak ja pracują....

Do góry