reklama
Witam wszystkie dziewczyny:-)
Kochane podczytuje was tu ukradkiem i nadszedł dzień kiedy potrzebuje waszej wiedzy
3 grudnia miałam inseminacje ale dostałam okres więc wiedziałam że nic z tego:-( ale na jeden dzień (niedziela)przed końcem okresu przy śniadaniu straciłam przytomność a na drugi dzień wieczorem miałam mdłości i do dzisiaj czuje się słabo. Poszłam do lekarza i powiedział mi że na 30% może to być ciąża może też być anemia, dostałam badania na krew, mocz i cukier jutro do kontroli
Co o tym sądzicie? jakoś nie moge w to uwierzyć że to ciąża ale musze to sprwadzić czy test ciążowy wyjdzie już? czy jeszcze poczekać?
Dziękuje z góry za odpowiedz
Kochane podczytuje was tu ukradkiem i nadszedł dzień kiedy potrzebuje waszej wiedzy
3 grudnia miałam inseminacje ale dostałam okres więc wiedziałam że nic z tego:-( ale na jeden dzień (niedziela)przed końcem okresu przy śniadaniu straciłam przytomność a na drugi dzień wieczorem miałam mdłości i do dzisiaj czuje się słabo. Poszłam do lekarza i powiedział mi że na 30% może to być ciąża może też być anemia, dostałam badania na krew, mocz i cukier jutro do kontroli
Co o tym sądzicie? jakoś nie moge w to uwierzyć że to ciąża ale musze to sprwadzić czy test ciążowy wyjdzie już? czy jeszcze poczekać?
Dziękuje z góry za odpowiedz
asienka-ja bym zrobiła na twoim miejscu test i nawet jezeli by wyszlo ze nie jestes to za tydzien znowu go powtórzyla...
Zresztą jeżeli jutro masz kontrole to tez sie dowiesz wszystkiego...
3maj sie cieplutko i odpoczywaj duzo... 3mam bardzo mocno kciuki za Cb:*
Zresztą jeżeli jutro masz kontrole to tez sie dowiesz wszystkiego...
3maj sie cieplutko i odpoczywaj duzo... 3mam bardzo mocno kciuki za Cb:*
karolciak22
Fanka BB :)
asienka zrob tescik bo jak dostalas okres tylko na jeden dzien to moglo byc plamienie...a teraz juz moglabys byc w 8 tygodniu ciazy..tak mniej wiecej wg mnie;> nie jestem specjalistka prosze wziasc to pod uwage
Dziewczyny wszystkie jesteście kochane:-):-):-)
Okres trwał 5 dni i nie był tak obfity jak zawsze ale też nie słaby no i był o dwa dni krótszy niż zawsze więc cięzko stwierdzić. Kurcze boje się co mi dolega...
nie mam zadnych boleści piersi, wczoraj strasznie bolały mnie jajniki no i osłabiona jestem. A badania juz zrobiłam. Dziękuje wszystkim!!!! buziaki
Okres trwał 5 dni i nie był tak obfity jak zawsze ale też nie słaby no i był o dwa dni krótszy niż zawsze więc cięzko stwierdzić. Kurcze boje się co mi dolega...
nie mam zadnych boleści piersi, wczoraj strasznie bolały mnie jajniki no i osłabiona jestem. A badania juz zrobiłam. Dziękuje wszystkim!!!! buziaki
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
asieńko jak już bedziesz na badaniach krwi to zrób betkę, będziesz miała 100% pewnosci co i jak:-)
karolciak mi od jakiegoś 4, 5 tygodnia ciąży pojawiły sie żyłki na piersiach i do tej pory nie znikły a wręcz zrobiły się wyraźniejsze i pojawiło się ich wiecej:-)
karolciak mi od jakiegoś 4, 5 tygodnia ciąży pojawiły sie żyłki na piersiach i do tej pory nie znikły a wręcz zrobiły się wyraźniejsze i pojawiło się ich wiecej:-)
Mnie juz dzisiaj bije w glowe chyba Przez chwile zdawalo mi sie ze widze cien drugiej kreski na tym tescie owu, ale jak wrocilam z obiadu to juz nie widze
asienka dziewczyny dobrze radza - zrob bete! trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ps. dziewczyny, przed okresem pojawia sie sluz? bo ja mam taki bialawy troche ale nie jest specjalnie rozciagliwy
asienka dziewczyny dobrze radza - zrob bete! trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ps. dziewczyny, przed okresem pojawia sie sluz? bo ja mam taki bialawy troche ale nie jest specjalnie rozciagliwy
reklama
Ojjjj, Monononke , widzę że cię roznosi ;-). Nie nakręcaj się tymi testami owu, bo one przecież służą do czegos innego. Mam nadzieję że zainwestowałaś na jutro w dobry test ciążowy, no ciążowy! Buźka dla ciebie ogromniasta i czekam na dobre wieści od ciebie.
Asienka, może się udało Wiele dziewczyn ma okres w terminie nawet przez kilka miesięcy z są w zdrowej, dobrze rozwijającej się ciąży. Więc oby i tak było u ciebie
Katty, kahaka - smarkule zdrowiejcie szybciutko. Wszystkiego dobrego dla Was.
Karolciak, widze że ty chyba kolejna po Monononke, gotowa do testowania. Trzymam &&&&&&& za dobry wynik.
Ja cos dzisiaj mam totalnego lenia w pracy. Zresztą 80% na urlopach i tylko takie nieboraki jak ja pracują....
Asienka, może się udało Wiele dziewczyn ma okres w terminie nawet przez kilka miesięcy z są w zdrowej, dobrze rozwijającej się ciąży. Więc oby i tak było u ciebie
Katty, kahaka - smarkule zdrowiejcie szybciutko. Wszystkiego dobrego dla Was.
Karolciak, widze że ty chyba kolejna po Monononke, gotowa do testowania. Trzymam &&&&&&& za dobry wynik.
Ja cos dzisiaj mam totalnego lenia w pracy. Zresztą 80% na urlopach i tylko takie nieboraki jak ja pracują....