reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

To od jutra zacznę:-)
Mama mam jeszcze jedno pytanko: mam od 14dc brać lutkę, wtedy będę miała owulkę. Czy mogę brać ją później tzn. po owulce?

Ostatnia edycja:
reklama
Póki co on śpi-i tak go głowa napierdziela, że nie jest w stanie wstać... zobaczymy co będzie jak się wyśpi ;)
Mononoke-a tamponów nie używasz??

Nie wiem już co komu miałam napisać-tyle naprodukowałyście...

AGUSIA- TEORETYCZNIE DZIEWCZYNY BIORĄ LUTKE OD 16 D.C. PRZEZ 10 DNI POTEM ODSTAWIAJĄ I PO 2,3,4 dniach przychodzi @ albo dzidzia :))
ważne ,zeby lutke wziąć po owulce bo gdzies tam czytalam ,ze lutka moze hamować wu nie wiem czy to prawda,ale lepiej nie ryzykować ,no nie??:)

Mama dzięki zrobię tak jak Ty mówisz i zobaczymy co z tego wyjdzie:-)
Kahaka potrzebuje Twojego prosiaka na gwałt!!!!!!! Nie myślcie że dla mnie:-p moja świnka ma ochotę na sexik:tak:.

mama, nie mam olejku, bo ie było w aptece. Za to mam szałwię i robiłam sobie inhalację i jeszzce mam takie kropelki do nosa.
Agusia, a po czym poznajesz, że świnka ma ochote na sex? :-) Mój to jeszcze prawiczek, nie wiem czy podoła :-p a temp zacznij mierzyć po @.

Kahaka a co ma nie podołać:-). Tak śmiesznie jak się głaska zarzuca tyłeczkiem :-D. Ubaw mam po pachy. Jutro będę po @ bo już widzę że to końcówka;-)

Katty dam znac, obiecuje, ale nie nastawiajcie sie dziewczyny bo dzisiaj to mnie tak boli brzuch ze jak jutro nie runie krwia to bede baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zdziwiona - mowie wam - najpozniej popoludniu przyjdzie do mnie franca i narobi zamieszania.

Martusia - tamponow uzywam, ale nie w pierwszych dniach @. Powod? Krwawie strasznie, juz mnie nawet zabierali kiedys do szpitala bo mama myslala ze anemii dostane, niestety najwieksze tampony musialabym zmieniac co niespelna godzine .... niestety taki juz moj urok - @ trwajace nawet 9 dni z mega skrzepami przy ktorych robi mi sie slabo i jeszcze ilosc... oddaje wiecej niz honorowi dawcy krwi :p

kahaka katty jak sie czujecie kochane?

Ja wlasnie wrocilam z odwiedzin u kolezanki.... mmm rozmarzylam sie, ale ma sliczna corusie :)
Ide zaraz sie myc i spac bo nienajlepiej sie czuje przez ten brzuch no i ...tam na dole mnie boli... jakby no wiecie .... chce to przelezec i dzisiaj procha nie brac ale jutro jak bedzie jedna krecha to zaczynam dzien od nosy bo nie przezyje :) Napisze rano buziaki dla was wszystkich kochane:*:*:*:*:*

Mononoke nospe i takmożesz wziąć nie zaszkodzi.
Ja teżtamponów nie używam na początku bo nic mi nie dają i jeszcze PPOTWORNIE przez nie boli mnie brzuch

Nie mówiłam Wam chyba ale nasza króliczka okociła się w wigilię:-D

Jeden chlebek już upieczony i prawie zjedzony i czekam na 2

reklama
Do góry