reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

To od jutra zacznę:-)
Mama mam jeszcze jedno pytanko: mam od 14dc brać lutkę, wtedy będę miała owulkę. Czy mogę brać ją później tzn. po owulce?

Ostatnia edycja:
reklama
Póki co on śpi-i tak go głowa napierdziela, że nie jest w stanie wstać... zobaczymy co będzie jak się wyśpi ;)
Mononoke-a tamponów nie używasz??

Nie wiem już co komu miałam napisać-tyle naprodukowałyście...

AGUSIA- TEORETYCZNIE DZIEWCZYNY BIORĄ LUTKE OD 16 D.C. PRZEZ 10 DNI POTEM ODSTAWIAJĄ I PO 2,3,4 dniach przychodzi @ albo dzidzia :))
ważne ,zeby lutke wziąć po owulce bo gdzies tam czytalam ,ze lutka moze hamować wu nie wiem czy to prawda,ale lepiej nie ryzykować ,no nie??:)

Mama dzięki zrobię tak jak Ty mówisz i zobaczymy co z tego wyjdzie:-)
Kahaka potrzebuje Twojego prosiaka na gwałt!!!!!!! Nie myślcie że dla mnie:-p moja świnka ma ochotę na sexik:tak:.

mama, nie mam olejku, bo ie było w aptece. Za to mam szałwię i robiłam sobie inhalację i jeszzce mam takie kropelki do nosa.
Agusia, a po czym poznajesz, że świnka ma ochote na sex? :-) Mój to jeszcze prawiczek, nie wiem czy podoła :-p a temp zacznij mierzyć po @.

Kahaka a co ma nie podołać:-). Tak śmiesznie jak się głaska zarzuca tyłeczkiem :-D. Ubaw mam po pachy. Jutro będę po @ bo już widzę że to końcówka;-)

Katty dam znac, obiecuje, ale nie nastawiajcie sie dziewczyny bo dzisiaj to mnie tak boli brzuch ze jak jutro nie runie krwia to bede baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zdziwiona - mowie wam - najpozniej popoludniu przyjdzie do mnie franca i narobi zamieszania.

Martusia - tamponow uzywam, ale nie w pierwszych dniach @. Powod? Krwawie strasznie, juz mnie nawet zabierali kiedys do szpitala bo mama myslala ze anemii dostane, niestety najwieksze tampony musialabym zmieniac co niespelna godzine .... niestety taki juz moj urok - @ trwajace nawet 9 dni z mega skrzepami przy ktorych robi mi sie slabo i jeszcze ilosc... oddaje wiecej niz honorowi dawcy krwi :p

kahaka katty jak sie czujecie kochane?

Ja wlasnie wrocilam z odwiedzin u kolezanki.... mmm rozmarzylam sie, ale ma sliczna corusie :)
Ide zaraz sie myc i spac bo nienajlepiej sie czuje przez ten brzuch no i ...tam na dole mnie boli... jakby no wiecie .... chce to przelezec i dzisiaj procha nie brac ale jutro jak bedzie jedna krecha to zaczynam dzien od nosy bo nie przezyje :) Napisze rano buziaki dla was wszystkich kochane:*:*:*:*:*

Mononoke nospe i takmożesz wziąć nie zaszkodzi.
Ja teżtamponów nie używam na początku bo nic mi nie dają i jeszcze PPOTWORNIE przez nie boli mnie brzuch

Nie mówiłam Wam chyba ale nasza króliczka okociła się w wigilię:-D

Jeden chlebek już upieczony i prawie zjedzony i czekam na 2

reklama
Do góry