reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

karolciak? to dlaczego tak rzadko zaglądasz... :) Pewnie nie jedna z nas chetnie z Tb popisze :*:* Wiem o tym. ja od 5 mies chcialam byc na swoim miejscu az wreszcie sie udało... chociaz nadal to do mnie nie dociera. chodz powoli juz zaczynam w to wierzyc przez moje samopoczucie i te mdlosci...

reklama
karolciak wlasnie o Tobie myslalam :)
Chcesz testowac tak wczesnie? chyba ze chcesz robic bete, bo cos mi sie zdaje, ze sikacz nie wyjdzie tak wczesnie ....
trzymam za Ciebie mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Odzywaj sie czesciej z tej poczty ;p

Karolciak babo, to odwiedzaj nas częściej. Wizytę mam DOPIERO 11.01.
misia, plamienie nie jest "obowiązkowe" hehe :-D ja nie miałam w każdym razie.
katty, to obie jesteśmy smarkate. Mi mąz kupił kropelki do nosa, ciekawe czy pomogą.

karolciak-ja bym jeszcze na twoim miejscu troszke poczekala. ja zrobilam bede za wczesnie i wyszedl(-) a 3 tyg później zrobilam sikacza i bylam w szoku bo nastawilam sie juz ze ten cykl należy do nieudanych...

katty kule nie dosć że noga to jeszcze przeziębienie:baffled: trzymaj się dzielnie:-)
misia ja też nie miałam żadnego plamienia:-) więc widać że nie jest to konieczne:-)
karolciak ja wiem, że w pracy trudno ale jak masz możliwość to pisz z nami więcej:-)
a jak test to chyba lepiej teraz betę:-)

Kolejny test OWU pokazal jedna kreske, wszystkie znaki na niebie na ziemi i w moim ciele mowia ze jutro poleje sie krew.... dobrze ze mam zapas przeciwboli .... masakra bedzie. I jeszcze mi chyba zimno na wardze chce bezczelnie wyskoczyc przed sylwestrem.... pffff

reklama
dziekuje jestescie kochane;-) No fakt na sikacza troszke za wczesnie..bo to by jutro byl 26 dzien cyklu a mam 30 dniowe... mam wielka nadzieje ze teraz czesciej tu z Wami poplotkuje ..troszke w pracy sie uspokoilo;-) Chciałabym sie nie nakręcac ale to nie takie łatwe. Ale pytanko do zafasolkowanych:D Bo ja zauważyłam na piersiach wczoraj takie małe pieprzyki ktorych nie maialam napewno wczesniej..bo myslalam ze to cos sie przyczepilo od bluzki jakis cicik a patrze a to na skorze...dziwne:p albo sobie wmawiam i juz mam jakies omamy:D ale jak sie Wam piersi zmienily napoczatku?:>

Do góry