reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Katowice zapraszają przyszłe mamusie

Hejka

Dawno nie zaglądałam, ale mnóstwo drobnych i większych rzeczy się wydarzyło.
Z najgorszych Karen miała wypadek pod opieką mojej mamy i cioci i niestety rehabilitacja, wizyty u weta nonstop, nie wiadomo co będzie.
Ja czuję się ogólnie ok, na usg z dzidzią też wsio ok, prawdopodobnie chłopak, ale oczywiście potwierdzenie na następnym usg.
Tak Anula jestem w ciąży. Jak Twoje dziewczynki w przedszkolu? Zaaklimatyzowały się bezproblemowo. Ja strasznie się szkoły Igora boję w tym roku.
Nuuśka odezwij się. Co tam u Ciebie? Jak staranka?

miłego dzionka

reklama
Annaoj GRATULACJE!! :)
Moje się cieszą z przedszkola tylko co chwile chore :wściekła/y: uroda przedszkola,teraz je potrzymam troche w domu bo już mam dość apteki lekarzy itp
W tym roku szkoła Amelka już się doczekać nie może a ja aż się boję :-p co to będzie...
A na kiedy masz termin?
Moja bratowa wczoraj urodziła Alexa :-) a miał byś Alex u nas :-D

Hejka
jakaś niedospana jestem , pomimo tego, że wczoraj padłam zaraz po 21:confused:
Pierwszy rok przedszkola to chyba taki urok. Alicja też zaczęła chodzić, teoretycznie od stycznia, chodziła 1,5 tygodnia, była chora, a potem wyjeżdżaliśmy na ferie i zaczęła w zeszłym tygodniu. Na razie jej się podoba, zresztą bardzo chciała iść.
Gratuluję Anuula zostania ciocią. Ja mam termin na 4/7 września.
miłego dzionka

Hej!
Mam nadzieje,że nas pamiętacie. U nas po staremu, mały chodzi do przedszkola i gdzieś od stycznia się zaklimatyzował. Byle tylko nie chorowaŁ-bo potem ciężko mu wrócić. Niestety od 2 miesięcy co pare dni chory.

Anulaaa- u nas podobnie, mały już chętnie chodzi do przedszkola, ale nękają nas przeziębienia.

Annaoj- gratulacje z powodu maluszka:) Ale będziesz miała wesołą gromadkę. Ja się coraz częściej zastanawiam nad rodzeństwem dla Adasia, szkoda ,ze nie zdecydowałam się od szybciej:)

Nusia- powodzenia w starankach.

witam. ja się wychowałam w Katowicach na Zawodziu, ale od prawie 12 lat mieszkam w Mysłowicach. moje dzieci rodziły się w Katowicach (teraz też raczej będą Katowice), bo jeśli chodzi o lokalną służbę zdrowia... no jakoś nie uffufam. tutaj jeno do rodzinnego, ale szpitale to z daleka.

reklama
hej
synek miałby 4,5, córka ma 3,5, a następne jest w planie na przełom roku, pewnie padnie na grudzień, bo planowane cc.
mój prowadzący jest z kliniki, więc pewnie tam, jeśli on ma mnie kroić, chociaż opinie są ciankie. jeszcze nie gadałam z nim na ten temat.

Do góry