reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Katowice zapraszają przyszłe mamusie

reklama
witam z frontu szpitalnego
wszyscy chorujemy. Ja wczoraj zwolniłam się wcześniej z roboty i poszłam do lekarza, oczywiście nic rewolucyjnego nie dostałam, bo "w moim stanie"
realmad2.gif
Jak wróciłam to pod koc poszłam, czosnku się najadłam, mleko z miodem, na noc herbata z lipy i rano troszkę lepiej. Na razie nie jest źle, ale do śniadania apap wzięłam, więc nie wiem czy mi lepiej czy efekt działania jeszcze się utrzymuje.
Dzisiaj B z Alicją pójdzie ponownie, bo leki się skończyły, a ona koszmarnie kaszle.
Niech te bakcyle już odpuszczą.

miłego dzionka

Annaoj zdrówka

a ja mam półpaśca
boli mnie
a jutro będę 10h sama
biorę młodą pod pachę i idę do lekarza

aaaaaaa i Zuzola ma dziś urodzinki
kończy 5 miesięcy
jak ten czas leci

Doloress to widze ze chorobska pelna para :/ Nie wiem tak do konca co to jest polpasiec, tzn. czytalam o tym wielokrotnie, ale nigdy ze tak powiem nie mialam z tym stycznosci. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie :-(
Wszystkiego najlepszego Zuzolkowi z okazji wczorajszych urodzinek. Matko,to juz 5 miesiecy ? Czas na prawde szybko leci strasznie, a jak ulewanie Zuzolka powiedz ? Uspokoilo sie ?

Annaoj Ola tez tak kaszlala, przez ponad 3 tygodnie, dopoki nie trafilam z Nia na ta lekarke na Ligocie, ktora w koncu przepisala jej leki, a nie syropki na kaszel bez recepty :angry:Ale Ł. dzis rano zdazyl mi juz z pracy napisac, ze teraz chyba on bedzie chory, bo zle sie czuje wiec ciekawie sie zapowiada.Mnie troche gardlo boli.

Ola zaczyna ferie od 11-go, postanowilismy wybrac sie na 2 dni do Ustronia. Nie jest to moze duzo, ze pochodzimy, pozwiedzamy, pobedziemy razem, i na pewno troche odpoczniemy, a Ola sie wyszaleje :)Ja odpoczne na pewno, bo kociaste zostaja w domu :wściekła/y: przez te 2 dni bedzie ich dogladala tesciowa, zreszta zostawie im zapas jedzenia, czyste kuwety takze dadza rade, pomijajac pewnie sajgon jaki zastaniemy po powrocie :-D

Ostatnia edycja:
hejka
nam choróbksa nie odpuszczają, tzn B i Igor lepiej, ja niby też czuję się lepiej, ale nadal katar i kaszel, a u Alicji w nocy znowu gorączka, bida moje już 2 tygodnie się męczy.
Dolores współczuję , słyszałam, że to bardzo bolesne.
Nuuśka mam nadzieje, że Ł nic nie rozłoży i wypoczynku udanego Wam życzę.

uciekam, miłego dzionka.

Żyje
zaciskam zęby i żyję
przeciwwirusowych nie mogę, bo karmię
porządnych przeciwbólowych też nie
zostało mi smarowanie i zaciskanie zębów
oby m się nie zaraził, bo jest w trakcie zmiany pracy

byłam dziś na spacerze i jak ten odcinek pokonuje w niecałą godzinę to dziś ponad 1,5h
przez te roztopy, nieodśnierzone chodniki, a jeszcze zachciało mi się przez park :baffled:

zdrówka życzę

Nuśka wybrałabym się do Ustronia też z miłą chęcią, ale ja w taką pogodę wolę siedzieć w domu
Annaoj buziaki z zdrówka dla twoich kruszynek

witam sobotnio

B pojechał z Igorem na zajęcia na uniwersytet, a my z Alicją zrobiłyśmy zupkę i ciasteczka czekoladowe. Mam jeszcze w planie ciastko machnąć, mamy dzisiaj i jutro gości. Na dzisiaj planujemy pizze, a jutro jeszcze nie wymyśliłam:eek:
Dolores współczuję, a jak długo to dziadostwo trwa zwykle?
miłego weekendu

reklama
Witam dziewczynki :)
Dzis juz mam dosc paczkow :wściekła/y:Az mi normalnie niedobrze blee...
Jak sie czujesz Doloress??Przeszlo cholerstwo ?
Ł. juz wyzdrowial, tak jak przypuszczalam zwykle przeziebienie, szybko zazegnane na szczescie.

Zastanawiam sie coraz bardziej powaznie nad tym co robie nie tak,ze teraz juz bede miec trzeci cykl a dalej jedna kreska :no:Wiem, wiem, ze jak sie bardzo stara to nie wychodzi, ale chodzi o to, ze staram sie robic to spokojnie, testow owu uzywam, choc z tego co widze,nie zawsze wychodza miarodajnie niestety. No ale...nie wiem juz czasem, wiem, ze jezeli teraz 11-go dostane @ a zapewne tak, po @ pojde do gina.
Jak sie nie planuje to kurcze sie zachodzi, a jak sie planuje, to nic z tego nie wychodzi :(((

Do góry