reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Katowice zapraszają przyszłe mamusie

Annaoj o la boga... mogę sobie tylko wyobrazić to chrapanie i współczuć. Dla pocieszenia powiem ci, że ja też niewyspana jakaś chodzę ;) niby mam dużo czasu na spanie w nocy, bo Zuzaczek co 4h, albo i dłużej śpi, ale chyba te wyrywanie w nocy mnie tak męczy.

A poza tym zaczynam ostatnie podejście do rozkręcenia laktacji i co 3 h z laktatorem romans :D, jak nic nie ruszy przez tydzień to już odpuszczam laktator, bo zaczyna to mi wydawać się stratą czasu.

Nuśka skąd ja to znam - pracowanie po godzinach, nadgodziny, no ale sobót i niedziel bezpłatnych nie miałam... Jak piszesz - obóz pracy, współczuję

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam, witam

ja od wtorku wieczorem co 3h z laktatorem :-D
postęp jest - po raz pierwszy udało mi się ściągnąć 40ml:szok:
nie mogłam uwierzyć i sprawdzałam kilka razy

brawo do_ti ciesze sie bardzo,ze sukces sie pojawil :) a ja wiedzialam, i mowilam, nie stresuj sie, nie martw i na pewno bedzie dobrze :happy:
Dzis szefowa ze mna rozmawiala a propo tych wlasnie niedziel. yhmmm...ze tooo to bedzie dodatkowo platne, ale to tak miedzy Nami, i ble ble ale powiedzialam jasno, ze ja w niedziele nie moge, zwlaszcza ze tydzien temu bylam w pracy w sobote i pracuje w przyszla. Bez przesady...powiedzialam juz ze cholera jak szukaja taniego wolu roboczego to trafili pod zly adres :no: Przyjela to spokojnie, bo wie ze nic nie moze, prawda taka, ze to co ona robi to bezprawne i grubo by jej za to poszlo po portfelu gdyby w koncu wszystko wyszlo na jaw.
Ale wiem, ze nie bede tam wiecznie pracowac.
Z milszych rzeczy przestalam juz brac tabletki :) Musze tylko zrobic w przyszlym tygodniu badania bo okazalo sie ze Ł. ma grupe krwi AB Rh(+) a ja mam AB Rh (-) wiec wiadomo czym to grozi :/ Kolejny raz potwierdzilo sie ze Łukasz z innej planety chyba.nie dosc, ze ciagle mnie ostatnio wkurza to kompletnie do mnie niedopasowany :rofl2:

hejka
nie było mnie kilka dni, ale weny nie miałam, w weekend zajęcia i imprezy, więc tak mi zeszło.
Dzisiaj w pracy, jak to w poniedziałek:eek: Jesień i moje wypalenie i mam dość wszystkiego, więc się nie rozpisuję.
Nuśka to ja trzymam kciuki, w 2013 w ogóle dużo dzieciaczków chyba będzie, przynajmniej z mojego otoczenia co chwilkę słyszę, że ktoś oczekujący.
uciekam, może się rozruszam to zajrzę.

aj do_ti po co tyle czekac :p swoja droga, ja juz sie doczekac nie moge,we wtorek zrobilam milion badan, zelzalam chyba o 3litry krwi, jutro bede miec wyniki. Zrobilam ogolne badania krwi, moczu, poziom glukozy, poziom bialka, poziom kreatyniny, antygen Hbs, CRP, TSH, Alat, Aspat. Zostaly mi jeszcze badania w kierunku toksoplazmozy i cos tam jeszcze ale nie pamietam. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku.
Olka mi zachrypla w poniedzialek, zaniemowila wrecz, bylismy z Nia u lekarza, dostala tabletki na gardlo, syropek i dzisiaj rano bylo juz lepiej, choc syropek mowiac slowami Oli - "strasznie okropny",ale wazne ze dziala. Ma nauczke zeby sie mniej wydzierac na przerwach :wściekła/y:

oj wydzierają się dzieciaczki, ale się nie dziwię, bo na przerwach jest jeden wielki hałas

rok i tak minimum muszę czekać, a chciałabym rodzić sn więc muszę z 2 lata minimum poczekać

reklama
Jestem niedouczona do_ti co to sn? :) Z Olusia juz lepiej, dzis przyjezdzaja moje badania ciekawa jestem jak wyjda,mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku. Od razu zdam relacje.
annaoj a Ty gdzie sie podzialas ??? Tylko trzy my tu jestesmy w ogole heh, cale forum Nasze :-D

Do góry