Hej dziewczyny
Melduje sie, w koncu chwile czasu znalazlam
Ja nie wiem, ale ostatnio mam wrazenie, ze coraz mniej czasu na wszystko mam :/ Wczoraj bylam na zebraniu u Olki w szkole, jak to Pani powiedziala - pniemy sie do gory :-) Co mnie cieszy bardzo, choc mala wredota sie z Niej czasem robi, nie wiem po kim to ma bo ja do zlosliwocow nie naleze (...)
Miesiac rozancowy juz za Nami ciesze sie niezmiernie
Teraz tylko pozostaje odfajkowanie niedzielnych mszy.
Annaoj w koncu ktos sie o mnie zamartwil
Jak w domku ? Jak psiulka? Ja ci wspolczuje, spacerowac w taka pogode
Dzis rano jak szlam do pracy, tak wialo ze uszy mam wywiane we wszystkie strony. brrr, a po poludniu znowu ma padac snieg z deszczem
W sumie to bym juz chciala Swieta
Moze dlatego, ze kupujemy choinke, Nasza pierwsza na mieszkanku
Nie wiem jak to sie bedzie mialo do kotow, heh obawiam sie ze choinka wyladuje w kawalkach na podlodze choc w sumie nie bedziemy kupowac jakos nader duzej taka w sam raz do mieszkanka. W zeszlym roku widzialam na allegro takie w troszke nowoczesnym stylu, bardzo smukle, ozdobione juz lampkami, niestety nie mam linku do tego, bo bym Wam pokazala jak to wygladalo, bardzo bardzo ladne
Licze,ze w tym roku moze tez na Nie trafie.
do_ti trzymam rowniez kciuki za rozhulanie laktacji, i przede wszystkim nie martw sie, nie stresuj przesadnie, bo to szkodzi ci najbardziej. Ja pamietam, z Olka mialam tak, ze pokarm zniknal mi po 4 miesiacach, ale potem kiedy w ogole sie tego nie spodziewalam wrocil. Nie wiem czy to za sprawa picia jakis ziolek ( matko zapomialam co to ja pilam,ale wiem ze sa ziolka bardzo dobre za pokarm) znalazlam link
KAFETERIA - Jak pobudzić laktację - pomocy! - Forum dla kobiet, moze cos akurat Wam pomoze.
Ale wierze, ze pomalutku pokarm sie pojawi a Zuzolek przestanie sie denerwowac
witaj
MamaTrójki widze, ze jestes w ciazy ?
Super, my bedziemy o kolejnego dzidziusia starac sie od przyszlego roku.
W ogole zapomnialam Wam powiedziec, ze w grudniu biore ostatnie tabletki :