reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Katowice zapraszają przyszłe mamusie

no mój M chce 19.08 bo ma urodzinki :) a moja mamcia 18.09 :))))))))))))
a ja chcę 1.09 - fajna dla belfra data

a tak naprawdę byle nie przenosić ;)

reklama
hejka
Mdagaskar taki sobie dla mnie, ale Igorowi się podobało i to najważniejsze. Byłam pod wrażeniem efektów 3D, ostanio byłam na filmie z okularkami rok temu i musze przyznać, że poszła technika do przodu.
Doti właśnie najważniejsze, żeby nie przenosić, Pamiętam jak byłam z Alicją w ciąży to bardzo chciałam, żeby była byczkiem i się udało, a z Igorem byle nie w nasza rocznicę, co by miał "swoją" datę. To Wasze dziecko też "genetycznie ścisłowo obciążone";-)
Nuuśka ja polecam serię dvd "było sobie życie, była sobie ziemia"itd. Mój Igor uwielbia i nie jest w tym osamorniony. Jesli Młoda nie ma to łyżwy czy narty też uważam, że są dobrym pomysłem. Co do laleczek miałam okazję kupować na jakieś urodziny, osobiście bardziej mi się podobają niż barbie, ale faktycznie szkaradztwa są;-)
Lenka, Aliświat co tam u was?
uciekam

witam, ja również z Katowic:-) ale z drugiej strony również z Łazisk:-p. młoda będzie na świecie dopiero pod koniec listopada, ale już nie mogę się doczekać:-) pozdrawiam:-)

witam, ja również z Katowic:-) ale z drugiej strony również z Łazisk:-p. młoda będzie na świecie dopiero pod koniec listopada, ale już nie mogę się doczekać:-) pozdrawiam:-)

witaj w naszym gronie :)

Annaoj ja nie lubię 3d jakoś mi niedobrze z tymi okularami, a miałam z 3 podejścia :)))))
obciążone te nasze dziecię nie tylko ścisłowo ;)

hejka
widziałam się wczoraj z przyjaciółką, ma córcie 11 miesięcy młodszą od mojej i nagle mi się Alicja taka olbrzymia wydała. Fajnie się dziewczyny bawiły.
Dzisiaj jestem niewyspana, bo Alicja w nocy przytuptała, a z nią to takie drzemanie. Specjalnie poszłam już o 22 spać co by się wyspać, bo dzisiaj na wieczór panieński idę, mam nadzieje, że nie zasnę tam:baffled:.
Ilusion zapraszamy do pisania.
Doti i już ostatnie 4 tyg Ci zostało, kurcze jak ten czas leci.
uciekam

Hej dziewuszki. Siedze wlasnie w pracy i zaraz mi chyba nogi wybuchna :no: Od dwoch dni z moim Ł. latamy i biegamy po miescie za zakupami, szczerze to juz mi niedobrze od tego :baffled: i zaczynaja dawac sie we znaki moje zyly. Dwa miesiace temu mialam usowane zylaki na lewej nodze, plus do tego laserowe naklowanie ( skleroterapia ), ktore musze powtorzyc w pazdzierniku. Niewiele niestety pomoglo,ale zobaczymy co bedzie dalej eh.
Ale jeszcze tylko 3h i zaczynam urlop :):):) 2 tygodnie na wsi z chmara dzieci, kotami i tesciami :-D "bezcenne" - mozna by rzec.

do_ti niedyskretne pytanie mam :) Ile Ty masz wiosenek ? Bo jak mi napisalas, ze nauczyciel z Ciebie, to skojarzylo mi sie to, ze stateczna Pania w srednim wieku :-D
A dzidzia jak bedzie miec na imie ?? :) Bierz laptopa ze soba do szpitala, zebysmy byly na biezaco :-)Juz coraz blizej :)

Ostatnia edycja:
hejka
widziałam się wczoraj z przyjaciółką, ma córcie 11 miesięcy młodszą od mojej i nagle mi się Alicja taka olbrzymia wydała. Fajnie się dziewczyny bawiły.
Dzisiaj jestem niewyspana, bo Alicja w nocy przytuptała, a z nią to takie drzemanie. Specjalnie poszłam już o 22 spać co by się wyspać, bo dzisiaj na wieczór panieński idę, mam nadzieje, że nie zasnę tam:baffled:.
Ilusion zapraszamy do pisania.
Doti i już ostatnie 4 tyg Ci zostało, kurcze jak ten czas leci.
uciekam

no to szalonej imprezy życzę :))))))))))
ja i tak nie ogarniam tego, że mi zostało 4 tygodnie
jakoś do mnie to nie dociera

Nuśka wypocznij porządnie na tym urlopie
aleś mnie rozbawiła tą stateczną panią w średnim wieku
w sumie stateczna i poważna jestem
nawet mam okulary i jestem belfrem od 9 lat

mam 33 ;)

Witajcie Kochane! Chciałam się usprawiedliwić z nieobecności. No oczywiście "urlop". Trzy tygodnie "nad morzem", piszę w cudzysłowie bo tak na prawdę to byłam ze trzy razy:). Pogoda była ok. Pierwszy tydzień brzydko, drugi pięknie a trzeci pół na pół.
Teraz już wrociliśmy i nastawiamy się na tryb w domu, chociaż dzisiaj goście z pomorza do nas przyjeżdżają...

Tyle się u Was zmieniło, że nie nadążam czytać:)

Witam nową koleżankę (dla mnie nową:))

do_ti już niedługo.... :) już się nie mogę doczekać zdjęć Malutkiej!

reklama
do_ti melduje sie juz na urlopie :) Pogode mamy do d*** jak na razie ale miejmy nadzieje, ze sie poprawi.
Koty to chyba najchetniej na piechote wrocilyby do domu, chmara dzieci z kazdje strony :p

Do góry