reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie naszych maluszków:)

reklama
agula zależy jaką kaszkę kupiłaś. Są z mm i bez. Ja pierwszy dałam kleik kukurydziany i zrobiłam na modyfikowanym, bo moje niestety już na wykończeniu.

Tasia - sorki za głupie pytanie, ale po czym poznajesz że masz mniej mleka, po sobie, czy np. córcia krócej/częściej je? Mój się domaga co 2 godziny, czasem częściej i nie wiem czy to już mam brać jako oznakę że się kończy?

lenka - i o to chodzi, to mama rządzi, a nie odwrotnie:-D

Mam pytanko do mam które przeszły z cyca na mm. Czy to jakie mm wybrałyście konsultowałyście z lekarzem, czy to wyłącznie był Wasz wybór?

lenka -super, że już masz zrobioną dynie. Moje jeszcze rosną. Dziś właśnie rozmawiałam z pediatrą o słoiczkach. Pytałam czy te domowe nie są gorsze (myślałam że np.do kupnych dolewają jakiś witamin). Powiedziała że jak się ma z pewnego źródła, to należy robić. A jak zrobiłaś dynię? Orientujesz się może czy można ją zamrozić?
I zdrówka dla chłopców!
pscółko - przed chwilą jak byłam na wizycie, to pytałam pediatry, o to - jakie mleko podać małej jak będę przechodziła z piersi za miesiąc czy 2. Powiedziała że Hipp combiotic. Posłucham jej, bo to mądra babka. Macie jakieś doświadczenia/opinie o tym mleku?

reklama
Lenka napisz jak robiłaś dynie do słoiczków będę wdzięczna za instruktaż....

Cycowe mamy...a czy to nie jest kolejny kryzys? czas kiedy znowu mleko się zmienia ???

Do góry