reklama
Witam cieplutko wszystkie marcowe Mamitki i z przyjemnością dołączam do Waszego grona jeszcze 4 msc pisałam post na tym forum o tym ,że niebardzo sie cieszę i nie wiem jak się odnaleźć w sytuacji, że ciąża spadła na mnie jak grom z nieba.... ale minęło trochę czasu i wracam przepełniona szczęściem i radością ... Jestem już mamą 10-cio letniej córeczki ... więc jakieś doświadczenie w macierzyństwie posiadam... ale tak szczerze to chciałabym zapytać o Waszą opinię na temat płci dziecka..... Mój lekarz usg wykonuje na każdej wizycie ... ma b.dobry sprzęt i myślę ,że ma doświadczenie w swoich fachu, Na usg w 16 i 22 tygodniu widział ,,siusiaka" czy mogę się już nastawić na synka ( już się trochę bardzo nastawiłam ) czy może mnie spotkać jeszcze niespodziewanka....?
Xenian
Fanka BB :)
Wiadomo, że pewności nie ma, ale na mój rozum pomyłki zdarzają się raczej w drugą stronę: jak stwierdzą dziewczynkę a potem nagle chłopak. Bo jak siusiaka nie widać to nie znaczy, że go tam nie ma, mógł się podwinąć albo schować. No a jak widzą narządy męskie to co? Nagle to zaniknie? W 14tym tyg może się zdarzyć pomyłka bo narządy są jeszcze w miarę podobne ale sądzę, że potem to już widać wyraźnie, że siusiak Oczywiście ekspertem nie jestem, takie moje przemyślenia. U nas też niby chłopak i po prostu wierzę na słowo
Mi w zabawie wychodzi dziewczynka, ale na usg doktor widział chłopczyka , którym kazał się jeszcze bardzo nie chwalić.. Synek będzie miał imiona Rafał Mikołaj, jak będzie jednac córeczka wco już wątpię będzie Lidia Sylwia
reklama
Podziel się: