dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A mojej coraz gorzej idzie ssanie A mnie po ciaglej walce z cycami tez juz mnie to wpienia Pewnie zaniedlugo wogole zrezygnuje z piersi ale narazie jeszcze walcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane jak wy to robicie,ze macie tu czas zajrzeć? My przechodzimy właśnie okres kolki...mały ma problem z wypróżnianiem...nocki są cięzkie-bardzo szkoda mi mojego Maluszka...Dziś nie wytrzymałam i się rozwyłam...
Mam jeszcze jeden problem podobno podczas porodu mały otrzymał dawkę hormonów ode mnie i ma jakąś wydzielinkę w suteczkach. (Miałyście tak?)Pediatra kazała przykładać mu ciepłą przeprasowaną pieluszkę. Dziś zauważyłam że jedną pierś ma powiększona i bardziej twardą-i znowu się niepokoje...Jeszcze nie byliśmy na pierwszej wizycie u ortopedy...a teraz taka brzydka pogoda... A i jeszcze coś wypuścili mi dziecko ze szpitala zażółcone...pediatra kazała podawać mu wit. E żeby mały szybciej wydalił to...Teraz wiem,ze ciąża i poród to bajka...teraz to dopiero jest szkoła mały płacze bo go coś boli,a ja z bezsilności...
Witaj Majeczko - współczuję kolek, przeszłam to z Martynką, a teraz odpukać cisza.
Tak a'propos, czy jest jakiś termin po którym kolki się już nie pojawią - nie wiem czy dobrze pamiętam, że do trzeciego miesiąca trzeba mieć się na baczności.
O takich zmianach hormonalnych czytałam, że przemijają.
KASIU dzieki za rade Ja juz myslalam o tych stalych godzinach karmienia w dzien Ale nie wiem co ile to ma byc i co mam budzic Oliwie na karmienie jak bedzie spala czy jak przypada godzina ssania to sciagac laktatorem jak mala bedzie spala?????????
Dziewczyny mam takie moze dziwne pytanie ale komu mam je zadac jak nie wam ?
MA MOZE KTORAS DO SPRZEDANIA ELEKRTYCZNY LAKTATOR bo ze sklepu to sa bardzo drobgie a moze ktaras chce sie taniej pozbyc ????????
Ja juz tym recznym nie moge
KASIU masz racje ze ja juz sie stresuje ale jak tego nie robic jak zalezy mi na karmieniu piersi a tu taka D.... :-(
:-(