reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

Ale wlasnie tu nie ma innych objawów, tylko po prostu zaczyna tak grac, a potem jak odkaszlnie albo chrząknie to przechodzi. I ma tak od czasu do czasu, a od kiku dni dosc czesto.

A z tymi krosteczkami wokół ust to obstawiam sline albo smoczek...

reklama
Martynko powiedz mi gdzie się te zębolki Twojemu bąblowi spieszą - jejku już 16 ich ma :szok::szok::-D

A ja zmieniłam mleko na Bebilon no i zobaczymy czy to będzie chciał pić ... bo już mnie trafiał szlag wieczorami.
Poza tym chciałabym przestać karmić piersią i wziąć się za swoją dietę :tak:

Martynko powiedz mi gdzie się te zębolki Twojemu bąblowi spieszą - jejku już 16 ich ma :szok::szok::-D

A ja zmieniłam mleko na Bebilon no i zobaczymy czy to będzie chciał pić ... bo już mnie trafiał szlag wieczorami.
Poza tym chciałabym przestać karmić piersią i wziąć się za swoją dietę :tak:
Mamy ten sam problem do rozwiazania. A moj wieczorkami oprocz cycusia popija w kubeczku Bebiko 3. NIe lubi zas Nestle waniliowe ani te z miodem. Innych nie sprawdzalam :sorry:

A ja pytałam pediatry czy można takie krowie mleko i powiedziała, że tak tylko rozcieńczone.
Daję i mały zjada z kaszą manna oraz startym jabłkiem albo bananem.

Ale chcę wypróbować mleko modyfikowane z płatkami kukurydzianymi albo kulkami czekoladowymi.
Niech tylko namokną i mogę małemu dawać.

U nas też pozwoliła krowie, ale nic nie mówiła o rozcieńczaniu.
Tylko, żeby patrzeć czy nie ma jakiejś złej reakcji.

reklama
Do góry