reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
Brawa dla Samiego
ASIU fajnie z tymi biszkoptami :tak:

Oliwka tez ostatnio wysypala sobie z szafki platki fitnes I zajadala sie nimi
Ja jak jem platki kukurydziane na mleku to jej troche dam Ale tez lubi je jesc na sucho Musze sprobowac takie kuleczki czekoladowe jej dac
Oliwka tez radzi sobie z kawalkami Tylko makaron jak jest za dlugi to musze jej pokroic :tak:

Ostatnio Oliwka je jak JA tzn jak dorosla osoba Mowie wam nie nadarzam nad dawaniem jej jedzeinia Ona je teraz due porcje i czesto Chyba nadrabia ten czas co nie chciala jesc:-DA mnie to bardzo cieszy :tak:

brawa dla samiego
asiu fajnie z tymi biszkoptami :tak:

Oliwka tez ostatnio wysypala sobie z szafki platki fitnes i zajadala sie nimi
ja jak jem platki kukurydziane na mleku to jej troche dam ale tez lubi je jesc na sucho musze sprobowac takie kuleczki czekoladowe jej dac
oliwka tez radzi sobie z kawalkami tylko makaron jak jest za dlugi to musze jej pokroic :tak:

Ostatnio oliwka je jak ja tzn jak dorosla osoba mowie wam nie nadarzam nad dawaniem jej jedzeinia ona je teraz due porcje i czesto chyba nadrabia ten czas co nie chciala jesc:-da mnie to bardzo cieszy :tak:
super!!!!!!!!!

Brawa dla Samiego
ASIU fajnie z tymi biszkoptami :tak:

Oliwka tez ostatnio wysypala sobie z szafki platki fitnes I zajadala sie nimi
Ja jak jem platki kukurydziane na mleku to jej troche dam Ale tez lubi je jesc na sucho Musze sprobowac takie kuleczki czekoladowe jej dac
Oliwka tez radzi sobie z kawalkami Tylko makaron jak jest za dlugi to musze jej pokroic :tak:

Ostatnio Oliwka je jak JA tzn jak dorosla osoba Mowie wam nie nadarzam nad dawaniem jej jedzeinia Ona je teraz due porcje i czesto Chyba nadrabia ten czas co nie chciala jesc:-DA mnie to bardzo cieszy :tak:
no pięknie!!! A powiedz mi czy jej zachowanie zmieniło się??? Dalej jest tak płaczliwa czy bardziej radosna???

Oj chrupeczki w mleczku nie wszystkie podchodzą mojemu dziecięciu.
Ale nie poddaję się.

Za to jak coś gryzie to śmiesznie robi dziubek no i radzi sobie.
Uwielbia ziemniaczki, kiszonego ogórka, mięsko mielone, z kurczaczka, kaszę gryczaną.
I znów zaczął pić mleczko modyfikowane.
Więc podaję i takie i takie.

Oby jeszcze nocki przesypiał sam całe - może moje prośby zostaną wysłuchane.
Ale nie jest źle, ja już z przyzwyczajenia budzę się około 2.00 i jak mały nie płacze to zaglądam do niego.

Mamusie chłopczyków.... jak to jest z tym napletkiem?? Szymek miał odklejanego w szpitalu, gdy miał infekcję dróg moczowych, ale i tak w jednym miejscu jest tak jakby sklejony...częściowo schodzi, a w jednym trzyma... myślicie że mam się starać to "na siłę" odciągać, czy czekać aż samo się odklei???? Sorki, że tak dopytuję, ale od pediatry nic sensownego się nie dowiedziałam...

reklama
Na sile nic nie rób, podpytaj jeszcze raz pediatry. Ja wczesniej sciagałam skorke co kilka dni, teraz tylko sprawdzam 1-2 razy w miesiacu.

Do góry