blond_20
Czarownica
moj w zlobku je te paluszki junior.a dzisiaj jedli biszkopty i sie dowiedzialam ze oni tam na miejscu same dla dzieci je pieka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super!!!!!!!!!brawa dla samiego
asiu fajnie z tymi biszkoptami
Oliwka tez ostatnio wysypala sobie z szafki platki fitnes i zajadala sie nimi
ja jak jem platki kukurydziane na mleku to jej troche dam ale tez lubi je jesc na sucho musze sprobowac takie kuleczki czekoladowe jej dac
oliwka tez radzi sobie z kawalkami tylko makaron jak jest za dlugi to musze jej pokroic
Ostatnio oliwka je jak ja tzn jak dorosla osoba mowie wam nie nadarzam nad dawaniem jej jedzeinia ona je teraz due porcje i czesto chyba nadrabia ten czas co nie chciala jesc:-da mnie to bardzo cieszy
no pięknie!!! A powiedz mi czy jej zachowanie zmieniło się??? Dalej jest tak płaczliwa czy bardziej radosna???Brawa dla Samiego
ASIU fajnie z tymi biszkoptami
Oliwka tez ostatnio wysypala sobie z szafki platki fitnes I zajadala sie nimi
Ja jak jem platki kukurydziane na mleku to jej troche dam Ale tez lubi je jesc na sucho Musze sprobowac takie kuleczki czekoladowe jej dac
Oliwka tez radzi sobie z kawalkami Tylko makaron jak jest za dlugi to musze jej pokroic
Ostatnio Oliwka je jak JA tzn jak dorosla osoba Mowie wam nie nadarzam nad dawaniem jej jedzeinia Ona je teraz due porcje i czesto Chyba nadrabia ten czas co nie chciala jescA mnie to bardzo cieszy