reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
A jak Twój Bejbuś w brzuszku??? Kopie już konkretnie?:-D

Na razie niesmiało się odzywa.
Szczególnie jak pocałym dniu latania za Izką wieczorem zalegnę na kanapie.
A czujemy się dobrze, oboje :-)

u nas sama D, jak chory to c i tyle,

A może i dobrze...

Przyznać się, która mi dziecko podmieniła.
Mój mały ślimaczek to teraz taki zapi.....aczek, że nie nadąrzam:-)
I jest taka kokieta z niej, że się ludzie za głowę łapią, co to wyrośnie ;-)

Ja zaczęłam Bartkowi podawać tran. Najpierw co drugi dzień po pół łyżeczki, a teraz codziennie 3ml. Po jajach z Martyną jestem ostrożna żeby nie przedobrzyć, a za mało raczej nie ma, bo i danonka czasem zje, to nadrobi :-)

Ja jak byłam ostatnio u lekarza to też pytałam o wit|D. Kazała mi podawać jedną kapsułke dziennie. Cebion jak tylko zauważe jakieś obiawy choroby. Kaszel lub katarek. A i powiedziała zeby napewno nie podawać mu tranu. Nie wiem dlaczego bo nie zapytałam. Zapytam jak bede w piątek

reklama
Mama Maksa moja pani doktor tran powiedziała, że można głuchą jesienią :-) Ja Bartkowi podaję połowę dawki więc mam nadzieję, że nie przedobrzę, bo to chyba o to chodzi :eek:, ale mam też vibowit w kroplach i dawałam mu co drugi dzień na zmianę i chyba wróce do tego.

Do góry