reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

Dziekwczyny mam klopt z Oliwki jedzenie Ona dod kilku dni prawie nic nie je

Np Mleko jest beeee Parowki,chlebek,ser,szynka itp tez jest beeee:-(

Wczoraj na sniadanie zjadla moze ze 3 kawaleczki buleczki z drzemem
Pozniej na dworze z wozku wypila 30 ml mleka
Pozniej dopiero zupe I tutaj zjadla pol miseczki :-(
Po supce po 3,5 godzinie zjadla 4 keski ziemniaczkow z sosem I nic wiecej Poszla spac bez kolacji Tylko troche pije Ale tez pije mniej niz zawsze W nocy przez to chcialam dac jej mleka ale o 23,30 wypila 50 ml a o 5 wypila 70 ml
Moim zdnaiem bardzo malo je :-(
Kaszki na gesto wieczorem nie tknela Mleka tez nie I nie dajemy jej uz slodkiego Poki nie zje czegos konkretnego Wiec wczoraj nic slodkiego nie dostala Powiedzialam o tym pediatrez O tym ze np zje mus owocowy okolo 18 a pozniej kolacji nei chce Wiec powiedziala aby juz nie dawac serka itp O tej porze i wtedy moze zje kolacje Wie nic nie dalam A kolacji nie zjadla

Teraz na sniadanie zjadla Troche serka z kilkoma kawalkami chlebka w srodku Macie moze jakies pomysly Nie wiem czy zacac sie marwic czy nie ?

reklama
Moj tez juz 6 dzien nie chce nic jesc...zjada Dorota mniej niz oli, narazie czekam, juz pare razy tak bylo ze przestawal jesca potemwracalo wszystko do normy. Teraz zrzucam brak apetytu na antybiotyk:tak:

mi młody też miał taki tydzień ze nic nie chciał jeśc łyżeczką i przesszło jak sie pojawiło

Dzieki dziweczyny za pocieszenie Teaz mam nadzieje ze to przejsciowe i chwilowe :tak:
Dzis zjadla do teraz troche tergo serka i 100 ml Dobrze ze wogole cos zjadla :tak:

MAGADASF HHHMMMMM wiec u nas to moga byz zabki Lub hmmmm tez antybiotyk :cool2:

Ciekawe jak zje obiadek

A ja mam pytanko dziewczyny. Małemu czasami tak gra w piersiach i harczy. Nie ze dzisiaj, tylko tak od dawna ma, i to co jakis czas, pojawia się, a jak mocniej odkaszlnie to przechodzi. Teraz jakis czas tego az tak nie miał, a dzisiaj znowu. Co to moze byc??
A druga sprawa, od kilku dni przy ustach pojawiają się takie drobne szorstkie krosteczki, one są chwile widoczne i się potem chowają i tak jak tylko czyms sie dotknie albo sie poslini to wychodzą. One sa tylko przy ustach (pod noskiem i na brodzie). Myslałam ze to od sliny bo ostatnio te trojki szły, ale teraz sie juz mało slini, a one dalej wychodza, a po za tym sa tez nad ustami :sorry2::eek::eek:
Sama nie wiem.

Martynka co do charczenia nie pomoge choc moze byc to spływajaca slina i zalega, bo mały nie nadarza połykac:sorry: hmmm z chrostkami tez bym obstawiała sline ale skoro juz sie nie slini to nie wiem:no: Mój mały tak miał jak był malutki i wprowadzałam mu pokarmy owocowe. Ale potem samo przeszło:tak:. Natomiast mojej bratowej mały miał tak od smoczka:sorry: ale tez samo przeszło:tak:

reklama
martynka, gra mu na oskrzelach z opisu, jeśli nie jest alergikiem, to może jakiś stan zapalny, poczatki przeziebienia, lub czasami naprwde slina też może wywołać kaszelek, może jak mu gra to podejdź na osłuchanie do lekarza

Do góry