reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

Dziewczyny w takich hipermarketach są zawsze super promocje;-) A chodzice do Rossmanu tam mozna kosmetyki za pół darmo kupic dla dzieci;-):-D tak taniooo pełny asortyment:-) Na allegro tez mozna zamawiac zawsze to taniej;-)

ja uwielbiam rossmana,ale muszę zjechac do Gdańska,a to cała wyprawa z Mikim,a M nie umie takich zakupów robić:no: ja tam wolę chyba po kosmetyki do sklepiku dygać;-)

w kauflandzie wczoraj kupiłam hagisy kubusiowe za 37 zł 72 sztuki.super cena moim zdaniem

skąd Wy macie u siebie te wszystkie hipermarkety:szok:?u nas nic tylko 4 Biedrony:eek: a to 4 Lilunia?

a u nas znowu znalazłam ciemieniuszkę,trochę ale zawsze to powrót:eek:chyba dam sobie spokój z oliwką tylko cos w aptece kupię...

reklama
my tez uwielbiamy rossman:tak: bo jak go mozna nie uwielbiac:-D:-D dziewczyny karmie piersią a jednoczesnie chcę dawac wieczorem kaszke malej z butli i jak ja mam to zrobic cyc i kaszka:sorry::sorry:

my tez uwielbiamy rossman:tak: bo jak go mozna nie uwielbiac:-D:-D dziewczyny karmie piersią a jednoczesnie chcę dawac wieczorem kaszke malej z butli i jak ja mam to zrobic cyc i kaszka:sorry::sorry:

ja też nie wiem,kurka...jakaś tempa strzała jestem ghihih....a może to wygoda poprostu z tym cu=ycem,tylko że niedługo to on już napewno nie wystarczy:-p

Dziewczyny ale zauważcie że na tej aukcji jest tylko do kupienia jedna puszka. I to sprzedaje ją ktoś prywatny a nie żadna apteka. Poprostu ktos kupił i mu nie podpasowała albo cos w tym stylu. Więcej puszek od tej osoby nie kupisz. Tak ze nie da sie zabardzo oszczędzić. A z tego co patrzyłam to nikt inny nie wystawia tego mleka na allegro. Poza tym ja bym sie troszke bała z takiego nie sprawdzonego źródła kupić takiej rzeczy ja mleko dla dziecka.
Dorotko a może poproś recepte od lekarza, może wtedy będzie taniej. Z tego co pamiętam to dziewczyny wcześniej pisały że tak można więc może warto spróbowac.

MAMO MAKSA nawet nie zauwazylam Wlasnie jest tylko jedna aukcja :-(
Na recepte pytalam w aptece to mleko jest po tyle samo co bez recepty Wiec sie nie opyla z recepta :-(
No to narazie nie kupie :-( Szkoda ze nie ma wiecej tego AR :-(

reklama
A ja często robię zakupy w Almie, ale tam to są trochę droższe rzeczy dla maluszka więc ograniczam się do jedzonka dla nas.
Małemu kupuję albo w Rossmanie albo w Real.

Do góry