reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

Dziewczyny w takich hipermarketach są zawsze super promocje;-) A chodzice do Rossmanu tam mozna kosmetyki za pół darmo kupic dla dzieci;-):-D tak taniooo pełny asortyment:-) Na allegro tez mozna zamawiac zawsze to taniej;-)

reklama
Pozniej was nadrobie na tym watku ale mam pytanie

Oli pije nitramigen Ostatnio na to ulewanie lekarka przepisala BEBILON AR i po nim Oli nie ma gorszej buzi niz na samym nutramigenie wiec pediatra powiedziala ze moge sprobowac dawac jej sam BEBILON AR on nam pomaga na te ulewania ale on jest strasznie drogi 35,5 puszka i nie stac mnie tylko podawac jej to mleko i zaczelam jej mieszac do butli wsypuje i nutramigen i bebilon ar Chgyba moge tak robic ?
Pamietam jak oli pila bebiko i lekarka przepisywala nam pierwszy raz nutramigen to mowila ze jak oli nie bedzie chciala go pic to mam mieszac bebiko z nutramigenem wiec chyba teraz tez tak moge zrobic ? Jak myslicie ?

U nas też zdarza się, że pampek po nocy jest leciutki - tylko jakby jedno sikanie było w nim.
I też przez noc nie zmieniam pieluszki.
Dopiero rano.

Co do pieluch tetrowych, to i moi rodzice często wspominają te czasy kiedy musieli gotować i prać takie pieluszki.
A teraz to wygoda bo jednorazowe, mleka modyfikowanego też nie trzeba gotować, dania w słoiczkach są bez problemu dostępne nawet w nocy (Tesco ;-))
No cóż takie czasy :-)
No teraz to jest mega ulatwienie
kurcze ja jakoś nie mogę się przekonać do Hagisów i cały czas na Pampersach "lece" ale może kupiłam te gorsze i dlatego mi nie podpasowały :eek: co do cen to ja często sprawdzam gazetki online na kompie i kupuje wtedy kiedy są promocje :happy:
Ja kupilam HUGIES PREMIUM za 37 zl ze sliniaczkiem w prezencie :-) 86 sztu jakos tak :-)

JUSTA ale z przyslaniem kosztuje 22 zl Fakt taniej to zawsze Popytam jeszcze w innych aptekach Ale jak co to zamowie przez neta bo to zawsze jakies 13 zl oszczednosci na puszcze Ae chyba samym tym mlekiem nie bede jej karmic Jak juz to mieszac bede Bo bebilon powoduje ze to mleko jest takie geste i przez to Oli nie ulewa

Dorotka pewnie ze taniej;-) Jak moja Julka nie będzie chciala cyca to przechodzimy na bEBILON:-) w aptece napewno nie kupisz taniej:sorry: Tam mozesz licytowac ostatnio moja kolezanka wylicytowala za 5 zl puszke Bebilonu:-D

JUSTA ale z przyslaniem kosztuje 22 zl Fakt taniej to zawsze Popytam jeszcze w innych aptekach Ale jak co to zamowie przez neta bo to zawsze jakies 13 zl oszczednosci na puszcze Ae chyba samym tym mlekiem nie bede jej karmic Jak juz to mieszac bede Bo bebilon powoduje ze to mleko jest takie geste i przez to Oli nie ulewa

Dorotka, ale jak kupisz kilka puszek, to za przesyłkę zapłacisz raz, a wtedy to już się opłaca :tak:

reklama
Do góry