jak tych gumek nie lubią, to pewnikiem szybko zostaniecie babciami
nie no jesteś nie możliwa:-d:-d:-d:-d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no jesteś nie możliwa:-d:-d:-d:-d
Czy ja dobrze zrozumiałam ze Hania też lubi spac na brzuchu?My juz od stycznia nie mamy kłopotu z zasypianiem. Pomaga nam w tym codzienna rutyna;-) Kąpiel, Kacha, kołysanki, jej ulubiona pozycja do spania - brzuszek, smok..kocyk, kołderka...pogłaszcze chwile po główce, potrzymam chwile za raćzke i idę do swoich obowiązków. Słyszę jak Hanka ciumka smoka i przewaznie od razu zasypia. Czasem bywa że ide poprawic smoka. W nocy zwykle też wystarczy zapodac smokusia do bużki i śpi dalej. Dopiero 5-7 budzi sie na pierwsze papu;-)
Ha ha ha jeszcze lepszeJak to powiedział kiedyś mój przyjaciel po kilku głębszych:
"Biednemu chleb zawsze w oczy" ;-)
Ano tylko na brzuszku...łaskawie na spacerka śpi na pleckach choc próbowałam z nią jeżdzic w gondolce na brzuchu jak był czas że mi awantury w wózku robiła Hania jest silną dziewczynką. Nie kłade jej za to poduszki do łóżeczka i spi na samym prześcieradle. Obserowowałam ją nie raz...noc nigdy się nie zapadł w materac bo jest twardy. Za to Hania superowo główke podnosi i nawet sobie leży raz na prawo raz na lewo...a jak sie jej znudzi to chyc i na pleckach leżyCzy ja dobrze zrozumiałam ze Hania też lubi spac na brzuchu?
Silna ta Twoja Hanusia i ma charakterek :-) od małego stawia na swoim ;-)Ano tylko na brzuszku...łaskawie na spacerka śpi na pleckach choc próbowałam z nią jeżdzic w gondolce na brzuchu jak był czas że mi awantury w wózku robiła Hania jest silną dziewczynką. Nie kłade jej za to poduszki do łóżeczka i spi na samym prześcieradle. Obserowowałam ją nie raz...noc nigdy się nie zapadł w materac bo jest twardy. Za to Hania superowo główke podnosi i nawet sobie leży raz na prawo raz na lewo...a jak sie jej znudzi to chyc i na pleckach leży
Bałam sie bardzo na poczatku ale to jak walka z wiatrakami hehehe Zreszta ja też prawie ciagle śpię na brzucu hehehe