moli81
Mamuśka Mikuśka
Czy ja dobrze zrozumiałam ze Hania też lubi spac na brzuchu?
Ha dobre
Ha ha ha jeszcze lepsze
Dziewczyny czy macie jakiś sposób na wybawianie plam z marchewki. Bo juz parę rzeczy sobie tak załatwiłam jak niechcący spadło papu zamiast na śliniak to na ubranko i jakoś nie mogę tego doprać. I w jakich temp. pierzecie maluchom rzeczy?
ja mam tez ten sam problem z pieluchami,wszystkie maja plamy po marchewie,bo czasem nie mam pod reka chusteczki albo Miki sie zchaftoli lekko ,nie chciałbym wybielac ichMoże faktycznie ta soda pomoże,u nas bardzo twarda woda i taki biały osad na naczyniach mam
A ja nie oglądam brzyduli
a ja wam cos powiem wczoraj ten ortopeda mówi że mały wyglada super nie przekarmiony nie zagłodzony czyli dobrze ma dobrane menu. A ja no tak od misiaca nie pije mleka A on na to: że mleko dla dzieci powinno byc tylko z piersi a w kartonie dla krowy że osoby starsze i dorosłe wcale nie powinny pic mleka. Przetwory mleczne tak samo mleko NIE!!!!!
dobre z tą krową
Ja też nie oglądam brzyduli i w ogóle niczego nie oglądam, bo u nas tv niet
Mama Maksa ja piorę w 40 st takie zwykłe ciuszki i w 60 st kołderkę, tetrówki i ręczniki. Ale mamy bardzo miękką wodę i wszystko się pięknie spiera.
O tym mleku to słyszałam wiele razy. Że jest dla osesków, a nie dla dorosłych, i że wcale nie pomaga budować kości I mojej babci na osteoporozę lekarz powiedział, żeby wapno brała i żółty ser jadła, bo mleko wręcz szkodzi i wytrąca wapno z kości. Ale babcia i tak "szklaneczka mleka co dzien dla zdrowotności"
Pochwalę się - obcięłam młodej pazury u stóp.
I spytam: czy Wasze maloty też mają paluszki u stóp cały czas podkurczone? Tuśka dziś w samym bodziaku śmiga i tak obserwuję i się martwię:-(
my pierzemy w temp.90st i czasem dalej nie schodzinarazie jeszcze nic sie mu nie skurczyło z ciuszków,ale się obawiam,zęto nastąpiMiki czasem też podkurcza jeszcze,ale to normalny objaw u niemowląt,więc się nie martw;-)
ja też oglądam brzydulę tylko,że rano powtórki,bo popołudniu jestem ostatnio zwykle na spacerku;-)
No a Miki wkońcu przekonał się do marchwey z pietruszką i masełkiem:-)