justynaj
Fanka BB :)
Vinga tak 2-3 razy w nocy.czasem tez wieczorem.ale mam juz serdecznie dosc, lekarka stwierdzila,ze dla ciazy nie ma absolutnie zadnych przeciwwskazan,zeby karmic, ale dla mnie to duze obciazenie i dlatego radzi odstawic.zreszta sama mialam to zrobic przed ciaza,ale dzidzius nastepny sie pospieszyl;-)chyba sobie czyms posmaruje cycki.bo wlasciwie to to jest dla niej smoczek,a nie jakies jedzenie.
z tego co wiem najwiecej przeciwcial jest do 6 miesiecy,potem juz nie ma zadnej potrzeby,zeby karmic.no ale mala byla mega zadowolona z cyca,tym bardziej ze nie chce smoczka,wiec jakos tak zmniejszalam,ale w nocy nigdy mi sie nie udalo z tym skonczyc.nic bede probowac,nadal czekam na Wasze pomysly i porady jak to zrobilyscie.moja pierwsza cora sama przestala z dnia na dzien,wiec bylo prosciutko:-)
z tego co wiem najwiecej przeciwcial jest do 6 miesiecy,potem juz nie ma zadnej potrzeby,zeby karmic.no ale mala byla mega zadowolona z cyca,tym bardziej ze nie chce smoczka,wiec jakos tak zmniejszalam,ale w nocy nigdy mi sie nie udalo z tym skonczyc.nic bede probowac,nadal czekam na Wasze pomysly i porady jak to zrobilyscie.moja pierwsza cora sama przestala z dnia na dzien,wiec bylo prosciutko:-)