reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik dla naszego maleństwa

reklama
Śliczne te wasze pokoiki dla skarbków. Piekne. My jeszcze kącika nie mamy przygotowanego. Mąż wszystko zrobi jak bede w szpitalu. Złoży łóżeczko, przywiesi co trzeba, a moja mama przeprasuje pościel gdyby jeszcze trzeba było i ułoży.

No to my dzisiaj zaczęliśmy 40 tc i z tej okazji łóżeczko zostało już ubrane- czekamy tylko z utęsknieniem na lokatorkę:)

DSC_0106.jpg

Chyba i ja powinnam zrobić fotkę kącika naszej małej :-D
fiolet mnie powala :cool2:

tylko kurde, ja niby mam ubrane wszystko, ale lampki nocnej brak nadal i jakiś chaos u siebie widzę w porównaniu z Wami :p

u nas kącik jest w naszej sypialni więc zaszaleć nie mogłąm niestety :(
a fiolet to mój ulubiony kolor więc łóżeczko fioletowe musiało być :)

U nas też jest w pokoju w którym śpimy, szaleństw nie ma. Nawet ochraniacza nie mam :-D może coś zrobię jak wstanę. Na upartego ;-)

Też kocham fiolet. Czekam nawet jak powstanie aukcja na pewną pościel, szwagierka stwierdziła, że mam sobie wybrać co chcę a ona za to zapłaci. Tylko mi się aukcja skończyła i czekam na nową. Oczywiście pościel fioletowa :-D
Teraz tą mamy taką kolorową - teść kupował :-)

my tez mamy na razie w naszej sypialni, własnie dzisiaj przyszły naklejki bo to jedyna ozdoba dziecięca na którą stwierdziłam, ze mozemy pozwloic sobie nie wprowadzając niepotrzebnie duzych zmian na stałe;).

Jak starsza wróci to pewnie przykleimy, tym razem postawiłam na kolory, z Nadią było dość kremowo-biało, teraz jest kolorowo:)

Z tym, że my na pewno nie bedziemy na razie używać pościelki, pod materac klin, rożek, kocyk a później śpiworek. Dopiero po 1 roku planuję wprowadzić pościel, którą zresztą mamy po Nadii więc na razie nic nie ubierałam.

To tak mniej wiecej jak my :-) tylko wczoraj teść przyjechał więc warto by zobaczył co kupił ;-) wzruszył się strasznie :-)
Do zdjęcia zostanie, a potem założe prześcieradło i zostawie rożek i śpiworek w łózeczku tylko :-)

reklama
my też na początku dostaliśmy kremową pościel, mieliśmy przy niej zostać ale ja oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam fioletową + baldachim. Ta kremowa będzie na zmianę.
Poszewki na pościel do zdjęcia tylko wrzuciłam, mamy rożek i śpiworek na początek ale jakby mała zaczęła marznąć to i komplet pościeli też jest przygotowany.

Dee daj link do pościeli na którą czekasz- chętnie looknę ;)

Do góry