reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Aktywna mama: w ciązy i po porodzie :)

reklama
Blerka hmm...Ja za tym tesknilam. Mój mąż wychodzi co drugi dzień, więc mam z tym cały czas styczność. A wczoraj z domu wygonil mnie wynik na wadze, +2kg! Ciążowe zostały mi 3 i te 2 które przybrałam ostatnio. Szok, trzeba zebrać dupe

Ja tez musze zebrac dupe w troki i zaczac cwiczyc. Ale cos czuje ze w tym tyg ciezko bedzie bo mam duzo spraw na glowie.
Ale w ostatni tydzien pazdziernika Maja zaczyna zostawac w przedszkolu 7 godz wiec teoretycznie powinnam miec ciut wiecej czasu.
Narazie chce zaczac brzuszki i cos na tylek. Serie po 5-10 min bo wiecej czasu pewnie nie bede miala

Biedny mój mąż... wczoraj znowu wyskoczyłam na 7 km. Jak wracałam to już słyszałam Jozia na korytarzu. Ale M się nawet nie zająknie. Ciesze się, że mam w nim wsparcie

Akuku mojemu M po prostu tez zależy bym schudła hahaha. A tak na serio to On tez chodzi biegać i byłoby nie fair gdybym ja nie mogła ☺

Kruszka mojemu m niby nie zalezy ale kasi jak biore slodkie heh.. np nie jem kilka dni zadnych slodyczy.. a wieczorem cos sobie eezme a m ..ale ty duzo slodyczy jesz.. heheh

Wczoraj nie wyszłam biegać, bo M późno wrócił. Dobrze, że mnie uprzedził to Odpaliłam Ewke i ledwo zipiac zrobiłam killera.
A jak Ważę ćwiczenia?

ja wczoraj bylam na wizycie u ginekologa, ze wgledu na duze szycie krocza. wszystko w porzadku wiec od dzis ruszylam na 100%. 20 min biegu, silownia z trenerem, cardio, 20 min biegu i do domu. planuje wymyslec cos innego, bo jesyem troche znudzona, ale zostalo mi 5 kg z 22 wiec i na diecie poerwszy raz w zyciu od dzis jestem :))
mam nadzieje, ze dajecie rade i macie wiecej samozaparcia niz ja! :))

reklama
Do góry