reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszego maleństwa

reklama
A to Nasz kącik Filipka:

DSC02577.jpgDSC02576.jpg

Ooo mam takiego osiołka jak ty :-p kolega nam przywiózł jak przyszła nasza dostawa chusteczek nawilżanych :-D mam jeszcze prosiaczka, ale koniecznie muszę kupić tygryska, bo brakuje mi w jednym miejscu czegoś :-)

choć wcale nie planowałam naklejek bajkowych :-( miałam w planie właśnie biedroneczki, ślimaczki i inne zwierzątka takie jak pokazała ArliJ. Jednak tym się zajmę z czasem :-)

:-)Teraz czas na moja kolej : Pokazuje prawie ukonczony pokoik moich Dziewczynek :tak:

Załączniki

• CIMG2222.jpg
    CIMG2222.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 165
  • CIMG2223.jpg
    CIMG2223.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 180
  • CIMG2224.jpg
    CIMG2224.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 178
  • CIMG2225.jpg
    CIMG2225.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 175
  • CIMG2226.jpg
    CIMG2226.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 146
  • CIMG2227.jpg
    CIMG2227.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 134
  • CIMG2228.jpg
    CIMG2228.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 145
  • CIMG2229.jpg
    CIMG2229.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 168
  • CIMG2230.jpg
    CIMG2230.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 176
  • CIMG2231.jpg
    CIMG2231.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 159
Mama Blaneczki-przepiękny pokoi córeczek:tak:Nasza starsza też ma swój pokoik jednak Wiktorek będzie z nami w sypialni spał,jak podrośnie to też bedzie miał własny pokoik.

A tu foteczki naszego skromnego koncika od Wiktorka,jeszcze pobuszuje po necie i zamówie literki z imieniem nad łóżeczko bo strasznie mi się podobają.IMGP7221łóżeczko 3.jpgIMGP7219przewijak1.jpgIMGP7218łóżeczko 1.jpgIMGP7217łóżeczko.jpgIMGP7222łózeczko2.jpgIMGP7220przewijak 2.jpg

mamo Niki bardzo milusi kącik dla Wiktorka, u nas też kącik w sypialni a jak lena podrośnie to albo będą mieć dziewczyny razem sypialnię i osobno bawialnię albo każda swój pokój..zobaczymy

mamo Blaneczki - cudne te motylki, bardzo cieplutko:) i mamy taki sam leżaczek FP dla małej:). Od początku dziewczyny będą razem mieszkać?? nie boisz się? w sensie że będą się budzić nawzajem, że będą mieć inny tryb dnia na początku i no wiadomo, że 3 letnie dziecko może za bardzo chcieć opiekować się młodszą siostrą i że tak będzie maluszek troszkę w jej zasięgu....?

mamo Blaneczki - cudne te motylki, bardzo cieplutko:) i mamy taki sam leżaczek FP dla małej:). Od początku dziewczyny będą razem mieszkać?? nie boisz się? w sensie że będą się budzić nawzajem, że będą mieć inny tryb dnia na początku i no wiadomo, że 3 letnie dziecko może za bardzo chcieć opiekować się młodszą siostrą i że tak będzie maluszek troszkę w jej zasięgu....?
Moja Blanka ma juz 4.5 roku ;-)jest duza i duzo jej mowie i tłumacze na temat dzidzi:tak::tak:wie ze nie wolno jej samej wyciagac ani podnosic dziecka. mam nadzieje ze bedzie umiala to zastosowac w praktyce:-D
Kołyska narazie stoi u Blanki w pokoiku:tak: ale jak sie urodzi dzidzia to bedzie z nami w sypialni,;-);-);-) to napewno bo musze miec malenstwo pod kontrola. balabym sie je razem polozyc ale jak skonczy 6miesiecy to bede probowac je przyzwyczajac juz do spania w jednym pokoju :-)

reklama
a widzisz odpisywałam Wam obu Mamo Niki i Blaneczki i na złą linijeczkę spojrzałam, fakt 4,5 to już zdecydowanie lepiej i jeszcze po upływie 6 miesiecy to zmienia nieco postać rzeczy:). Aczkolwiek pewnie wszystko rzeczywistośc zweryfikuje i sama malutka jak długo będzie chciała z rodzicami być:). To zyczę żeby starsza córcia szybko opanowała rozsądne zasady i żeby łatwo poszło z przystosowaniem ich do wspólnego mieszkania w pokoju:)

reklama
Do góry