reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik dla naszego maleństwa

reklama
udało mi się wgrać jakieś zdjęcie :happy2: łóżeczko 70x140 więc pościel z Kubusiem, ochraniacz i falbankę uszyłam sama :) trochę zabawy przy maszynie ale udało się (materiał kupiony za 5 zł ) , na przewijaku leży pościel do wózka też mojego dzieła - uszyta ze starej poszewki na kołderkę :) a łóżeczko kupione na giełdzie za całe 40 zł z nowiutkim materacem :) normalnie sama oszczędność hahaha karuzela z allegro... a w głębi pojazd Piotrusia :)
55 022.jpg

Emil_e30, nie wiedziałam, że jest na forum jeszcze jakiś lutowy Piotruś :) Ale fajnie. No a widzę kolejna mistrzyni promocji, fajnie się udało z tym łóżeczkiem. No i zazdroszczę umiejętności posługiwania się maszyną do szycia, będziesz mogła wyczarowywać cuda dla Synka

gdybym miała więcej czasu to pewnie cuda bym jakieś szyła... aktualnie jestem na etapie szycia stroi dla starszaka na różne przedstawienia, zapalony aktor mi rośnie... gdybym miała wypożyczać to majątek bym straciła... a tak coś poprzerabiam i doszyje i gotowe...a z kącikiem nie zaszalałam zbytnio bo nie mam osobnego pokoju tylko łóżeczko u nas w sypialni o wymiarach 2,2 x4,2 m ... w szoku jestem, że w ogóle się zmieściło i jeszcze dodatkowa komoda :)

Piękne macie pokoiki, rzeczy, kąciki dla swoich maluszków - zazdroszczę!

Ja przy łóżku mam zaraz łóżeczko, komodę i lampkę - oj skromniutko... ale nacieszyć się nie mogę tym co mam :-)

reklama
Do góry