reklama
KAROLINA84
Fanka BB :)
czesc dziewczyny
mam pytanie odnosnie kolek
czy stasujecie jakies leki moze bo mojej malej nic nie pomaga i chcalabym kupic
sab simplex moze ktoras z was go stosowala i moze mi cos powiedziec na ten temat czy to wogole dziala u maluszka:-([/QUOT
ja używam profilaktycznie kropelek sab simplex,podaje jej 10 kropli rano i wieczorem i jest super!!!! kolek mała nie ma (na szczescie) i z brzuszkiem też wszystko ok wiec smiało moge polecic nawet profilaktycznie;-)
ja podaje sab simoleks 4 ty dzien i widze poprawe, maly tylko ma napady płaczu jak kupki nie moze zrobic, na to masuje brzuszek i nózki zgiete przystawiam do brzuszka i to pomaga, a kolki zanikaja, zmieniłam tez mleko nan na bebiko
hej
no i wczoraj podalam Lenie ten sab simplex i zobaczymy bo ja juz nie wyrabiam wieczorami to mamy takie koncerty w domu ze na plecy juz nie wyrabiam a na rekach to mam zakwasy od noszenia masakra oby pomoglo kurcze z synkiem zero problemow mialam to córcia daje w kosc no i wczoraj doszly jeszcze odparzenia na szyjce i pod paszkami juz zasypuje maka ziemniaczaną bo tak w necie wyczytalam i dzis rano bylo juz mniej zaczerwienione a do tego to ulewanie i mega czkawki oj mowie wam full wypas
jak bede widziala czy pomaga ten srodek na kolkę to dam znac
paa....
no i wczoraj podalam Lenie ten sab simplex i zobaczymy bo ja juz nie wyrabiam wieczorami to mamy takie koncerty w domu ze na plecy juz nie wyrabiam a na rekach to mam zakwasy od noszenia masakra oby pomoglo kurcze z synkiem zero problemow mialam to córcia daje w kosc no i wczoraj doszly jeszcze odparzenia na szyjce i pod paszkami juz zasypuje maka ziemniaczaną bo tak w necie wyczytalam i dzis rano bylo juz mniej zaczerwienione a do tego to ulewanie i mega czkawki oj mowie wam full wypas
paa....
hej
paa....
dobrze cie rozumiem. Moje pierwsze to tylko sapało, robiło kupe i jadło. A teraz? zmiana o 100%. Kolki, wzdecia, płacze i wszystko inne. Zero wolnego czasu. Teraz z moim m wiemy co to jest małe dziecko. Aż odechciało nam się 3 brzdąca.
irka252
Czerwcowa mama 2009
Dziewczyny moze wasze maluchy maja kolki od wit.K, czytalam ze u wiekszosci dzieci niestety powoduje kolki. Moja mala dostala zaraz po porodzie zastrzyk z wit.K i przez 3 dni tez miala kolki i wzdecia, a teraz ja jem wszystko (oprócz typowo wzdymajacych) i malej nic nie jest.
co prawda my nie mamy kolek i wzdęć ale... jak bys pisała o naszym zyciu ))dobrze cie rozumiem. Moje pierwsze to tylko sapało, robiło kupe i jadło. A teraz? zmiana o 100%. Kolki, wzdecia, płacze i wszystko inne. Zero wolnego czasu. Teraz z moim m wiemy co to jest małe dziecko. Aż odechciało nam się 3 brzdąca.
hejka dziewczyny
ja wczoraj wieczorem od godziny 19 do 23 mialam taki koszmar z moja mala takie napady kolki ze szok mimo ze dostaje kropelki miedzy innymi SAB SIMPLEX ale mojej malej wogole nie pomagaja a wrecz przeciwnie mam wrazenie ze jest jeszcze gorzej dzisiaj juz jej nie podaje tych kropelek i ide do apteki po INFACOL ponoc sa dobre miejmy nadzieje ze pomoga z tego co czytala na necie opinie sa dobre, a o SAB Simplex wyczytalam wlasnie ze czasem nie pomagaja tylko pogarszaja ze jak matki je odstawialy to nagle skonczyly sie placze dziwne no ale u mnie tez sie sprawdzilo;/ az boje sie dzisiejszego wieczoru nie wiem co znowu bedzie a tak mi sie serce kraje jak ona tak placze w nieboglosy a ja nie moge jej za bardzo pomoc
ja wczoraj wieczorem od godziny 19 do 23 mialam taki koszmar z moja mala takie napady kolki ze szok mimo ze dostaje kropelki miedzy innymi SAB SIMPLEX ale mojej malej wogole nie pomagaja a wrecz przeciwnie mam wrazenie ze jest jeszcze gorzej dzisiaj juz jej nie podaje tych kropelek i ide do apteki po INFACOL ponoc sa dobre miejmy nadzieje ze pomoga z tego co czytala na necie opinie sa dobre, a o SAB Simplex wyczytalam wlasnie ze czasem nie pomagaja tylko pogarszaja ze jak matki je odstawialy to nagle skonczyly sie placze dziwne no ale u mnie tez sie sprawdzilo;/ az boje sie dzisiejszego wieczoru nie wiem co znowu bedzie a tak mi sie serce kraje jak ona tak placze w nieboglosy a ja nie moge jej za bardzo pomoc
Ja wczoraj pissałam że małemu pomagaja te sab, a dzis znowu kolka;/ ah chyba zapeszyłam;/
Beniaminko Mam pytanie ile razy dziennie smarowałastym zelem swietlikowym oczko małej?
bo ja dzis zakupiłam ten zelik i tą herbatke, przemywam, ale ciagle się zbiera małemu ropka, kurcze lekarka powiedziała ostatnio żeby przemywac bo to normalne że dziecku ropieje, ale to już trwa 3 tyg u nas
Beniaminko Mam pytanie ile razy dziennie smarowałastym zelem swietlikowym oczko małej?
bo ja dzis zakupiłam ten zelik i tą herbatke, przemywam, ale ciagle się zbiera małemu ropka, kurcze lekarka powiedziała ostatnio żeby przemywac bo to normalne że dziecku ropieje, ale to już trwa 3 tyg u nas
reklama
Ja wczoraj pissałam że małemu pomagaja te sab, a dzis znowu kolka;/ ah chyba zapeszyłam;/
czyli nie jestem sama jesli chodzi o te krople.. dziwne w sumie bo wiekszosc je tak chwali ze sa takie niezawodne...