paulka24
Fanka BB :)
dziewczyny poradzcie cos na odparzenia, moj mały juz ponad tydzien ma i ni cholere nie mozemy się tego pozbyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny poradzcie cos na odparzenia, moj mały juz ponad tydzien ma i ni cholere nie mozemy się tego pozbyc
Ja smaruję z zewnątrz ale sudokremu jeszcze nie używałam Na razie mam Mustela ale tylko próbkęa dziewczyny ja mam pytanie odnosnie smarowania dziewczynek bo jak byla u mnie polozna to powiedziala ze pipki nie mozna smarowac sudocremem nie chodzi mi o srodek tylko z zewnatrz a moja ma strasznie czerwona i wyglada tak jakby jej nawet skora schodzila;/ wkurzylam sie bo jak mozna niczym nie smarowac skoro taka czerwona i posmarowalam mimo wszystko tym sudocremem moze ktoras z was cos doradzi a moze ta polozna sie mylila
a dziewczyny ja mam pytanie odnosnie smarowania dziewczynek bo jak byla u mnie polozna to powiedziala ze pipki nie mozna smarowac sudocremem nie chodzi mi o srodek tylko z zewnatrz a moja ma strasznie czerwona i wyglada tak jakby jej nawet skora schodzila;/ wkurzylam sie bo jak mozna niczym nie smarowac skoro taka czerwona i posmarowalam mimo wszystko tym sudocremem moze ktoras z was cos doradzi a moze ta polozna sie mylila