Idz do lekarza bo to moze byc przepuklina niemowleca.
To samo sobie pomyślałam, jeśli do tego przy płaczu robi się guzek to prawie na bank przepuklina a pachwinową musi lekarz zobaczyć bo często zabieg trzeba wykonać, także migiem do lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idz do lekarza bo to moze byc przepuklina niemowleca.
Dziewczyny, doradźcie Dzisiaj zauważyłam u małej takie malutkie krostki, przypomina to trochę trądzik albo pryszcze - nie jest tego dużo, ze dwa na buzi i kilka na nóżkach, trochę więcej pod jednym kolankiem. Czy to może być jakaś alergia...? Hania nie płacze, więc jej to nie boli, a ja nie mam pojęcia, co o tym myśleć... Do pediatry na pierwszą wizytę wybieramy się we wtorek, mam nadzieję, że nie pojawi się tego więcej na skórze... :/
Dziewczyny, doradźcie Dzisiaj zauważyłam u małej takie malutkie krostki, przypomina to trochę trądzik albo pryszcze - nie jest tego dużo, ze dwa na buzi i kilka na nóżkach, trochę więcej pod jednym kolankiem. Czy to może być jakaś alergia...? Hania nie płacze, więc jej to nie boli, a ja nie mam pojęcia, co o tym myśleć... Do pediatry na pierwszą wizytę wybieramy się we wtorek, mam nadzieję, że nie pojawi się tego więcej na skórze... :/
MOj ma takie same caly buzie i juz sie pojawily na glowce i brzuszku. Wczoraj przy okazji pokazalam lekarce , to mnie pocieszyla , ze moga sie utrzymywac do konca drugiego miesiaca. A wiec smaruje mlekiem i czekam az wypieknieje.ja o tych krostkach pisalam na glownym, ale nikt nie zauwazyl...takie male pryszczyki, podchodzace woda lub ropka, nie wiem....na razie , za przykladem SAary, smaruje swoim mlekiem i troszke zasychaja, do lekarza mam w srode i tez nie wiem czy czekac..byly tylko na nozkach, a teraz tez na raczkach i pojedyncze na buzi...ale tez nie wydaje mi sie , zeby malemu przeszkadzaly i sie nie "paprza" tylko sa?