U nas już z kupkami lepiej, bo sa 2-3 dziennie -ale mały chyba ma kolki teraz;/ nie wiem, nie umiem mu pomóc, masuje mu brzuszek, ciepła kapiel i troszke pomaga, ale widze jak się męczy, do tego nie chce pic herbatki z hipp tej koperkowej, kupiłam glukoze ale nie wiem w jakich proporcjach ja z wodą rozrobic i podawac małemu, ktoras się orietuje???
na kolki rowniez stosuja ta herbatke i uwierz mi ze jest o niebo lepiej i jeszcze daje jej dwa razy dziennie kropelki ESPUTICON i powiem szczerze ze mala bardzo szybko odbija po jedzonku i nie placze z bolu brzuszka takze wiem ze jej to wszystko pomaga glukoze tez podawalam na 100ml jedna mała łyzeczke
dzisiaj zadzownilam do lekarza i umowilam sie na USG STAWOWOW BIODROWYCH wizyte mam na 20 pazdziernika takze akurat zmiescilam sie w czasie bo badanie to trzeba zrobic miedzy 4 a 6 tygodniem zycia dziecka mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo z tego co slyszalam to u dizewczynek jest ryzyko ze beda mialy wieksze problemy z bioderkami no ale badzmy dobrej mysli, w czwartek kontrolna wizyta u lekarza rodzinnego takze jak narazie wszystko ogarniam