onionek
happy mama
dzieki dziewczyny za odpowiedz :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
One kosztuja od 5 do 8 Euro w zaleznosci od apteki,my ich uzywamy i sa naprawde swietneno właśnie to te krople, mój S. jest w Niemczech więc kupi kilka opakowań, ciekawe ile kosztują, znajomi też prosili o 3 opakowania, bo sprowadzali je i im się skonczyły.
na kolki rowniez stosuja ta herbatke i uwierz mi ze jest o niebo lepiej i jeszcze daje jej dwa razy dziennie kropelki ESPUTICON i powiem szczerze ze mala bardzo szybko odbija po jedzonku i nie placze z bolu brzuszka takze wiem ze jej to wszystko pomaga glukoze tez podawalam na 100ml jedna mała łyzeczke
dzisiaj zadzownilam do lekarza i umowilam sie na USG STAWOWOW BIODROWYCH wizyte mam na 20 pazdziernika takze akurat zmiescilam sie w czasie bo badanie to trzeba zrobic miedzy 4 a 6 tygodniem zycia dziecka mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo z tego co slyszalam to u dizewczynek jest ryzyko ze beda mialy wieksze problemy z bioderkami no ale badzmy dobrej mysli, w czwartek kontrolna wizyta u lekarza rodzinnego takze jak narazie wszystko ogarniam
jedną łyżeczkę i to pomaga???te kropelki mozna dawac szybciej nie sa szkodliwe nawet na ulotce jest napisane ze nie mozna ich nawet przedawkowac a polecili mi je w aptece i duzo o nich poczytalam w internecie zanim je podalam malej.Sa bez recepty. Herbatke ja robie 90 ml i daje jedna mala lyzeczke tez mialam nie przespane noce a teraz ciesze sie spokojem w nocy
moja też zezuje jednym okiem ale to normalnea ja mam pytanko takie, czy niemowlaczkom zdarza sie sporadycznie zezować w ciagu dnia?
jak mojej Lilu nadal tak będzie a nie mam mozliwości kupna tych kropelek to jak mam je sprowadzić z Niemiec?????????One kosztuja od 5 do 8 Euro w zaleznosci od apteki,my ich uzywamy i sa naprawde swietne