reklama
kalcha
Fanka BB :)
Oj akderek współczuje wiem co przezywasz. My dzis bylismy z małą u lekarza, bo przy tym moim zapaleniu oskrzeli to sie bałam że u naszej ksiezniczki tez katar może iśc dalej. Ale jest ok w sumie stwierdziła że mała ma sapkę i lekko zatkane zatoki. Mamy kropić sola ściągać i dostalismy jeszcze krople homeopatyczne jak katar by się nasilił. A i na naszą kolkę mamy syrop i mamusia znowu dietę, jak nie cukrzycową w ciązy to kolkową po ciązy. Hania dba o moja linie
U nas już z kupkami lepiej, bo sa 2-3 dziennie -ale mały chyba ma kolki teraz;/ nie wiem, nie umiem mu pomóc, masuje mu brzuszek, ciepła kapiel i troszke pomaga, ale widze jak się męczy, do tego nie chce pic herbatki z hipp tej koperkowej, kupiłam glukoze ale nie wiem w jakich proporcjach ja z wodą rozrobic i podawac małemu, ktoras się orietuje???
Oj akderek współczuje wiem co przezywasz. My dzis bylismy z małą u lekarza, bo przy tym moim zapaleniu oskrzeli to sie bałam że u naszej ksiezniczki tez katar może iśc dalej. Ale jest ok w sumie stwierdziła że mała ma sapkę i lekko zatkane zatoki. Mamy kropić sola ściągać i dostalismy jeszcze krople homeopatyczne jak katar by się nasilił. A i na naszą kolkę mamy syrop i mamusia znowu dietę, jak nie cukrzycową w ciązy to kolkową po ciązy. Hania dba o moja linie
My jutro do lekarza idziemy, bo inaczej zwariuję ze strachu, ze może coś gorszego z tego wyjść, na szczęście mały ma apetyt.
kalcha
Gusia nam na kolki tez nic nie pomagało... jedynie noszenie i tulenie w krzyku az się potęznie odbiło i gazy poszły tyłeczkiem. Dziś dostaliśmy syrop debridat to jest na perystatykę jelit i jak się zaczeło to jej podałam i o dziwo przeszło za niedługo! Jesli chodzi o glukoze to nie pamiętam ale połozna jutro u mnie będzie to zapytam i napiszę Ci co powiedziała. Ona też mi polecała przegłodzic małą i podac 2 razy zamiast karmienia glukozę, ale ja wolałam walczyć z płaczem..
kupiłam glukoze ale nie wiem w jakich proporcjach ja z wodą rozrobic i podawac małemu, ktoras się orietuje???
mój lekarz zalecił łyżeczkę glukozy na 100ml wody
calineczka27
Nam też tak samo zalecali glukoze
mój lekarz zalecił łyżeczkę glukozy na 100ml wody
Nam też tak samo zalecali glukoze
mi tez
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Czy dzieciatko ktorejs z Was ma tradzik niemowlecy ??????? Moja Kaske wysyfilo na buzi okropnie,pediatra ogladal i mowil nic nie robic samo przejdzie ,ale zamiast przechodzic to coraz wiecej sie robi .....
reklama
Saraa
Trixi moj synus tez ma, podobno pojawia sie po ok. miesiacu i sam przechodzi. Ja smaruje moim mlekiem.