reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

heeeheeehee ... jedna przespana noc wiosny nie czyni ... nie chc ę zapeszać ... ale u takich maluszków wszystko się zmienia .... niemniej jednak gratuluję

reklama
Macie wspaniałego Synka!!!
Wiemy wiemy dziękujemy, ale w domu mam sajgon, sama biore ranny prysznic na raty bo jak on sie obudzi o 6 to tak samo jak u ciebie do cyca co godzine i 19 czuje sie jakby wyssal ze mnei wszystkie sily życiowe:p ale taka noc to cenna sprawa:)

No to moja Madzia dziś mi taką niespodziankę zrobiła! Usnęła wczoraj po wielkich bojach coś koło 23.00 a obudziła się dziś ok. 6.30!!! Possała cyca, który mało nie pękł (prześcieradło do zmiany:tak:) i poszła spać dalej. I obudziła się o 9.45.

Dzisiaj dobra noc była! Widzę, że nie tylko Piotruś pospał :-)
Zasnął nam po kąpieli koło 20.15 i obudził się na jedzenie o 1.30. Potem spał do 6.30 :-) Czuję się jak nowonarodzona i mam energię by walczyć dalej ;-):-D
Szkoda tylko, że teraz ani oczka nie zmruży - no ale nie można mieć wszystkiego ;-)

Super dziewczyny, gratuluję kochanych maluszków :-D.
Karolinka zasypia mniej więcej o 20.30 i budzi się na pierwsze karmienie ok. 1.00 potem ok. 4.30 i potem to już ok. 7.30. Dla mnie rewelacja :tak:, nie jestem wcale niewyspana. Jest dużo lepiej niż w ostatnich miesiacach ciąży, kiedy miałam wrażenie, że przesypiam max. 4 godz. w nocy.

my od 4-5 dni od godz miedzy 22,23 a 1,2 w nocy sprzatamy
mala uspokaja sie przy odkurzaczu
sasiedzi pomyslą ze nienormalni
caly dzien nic nie robią
a w nocy odkurzaja:szok::szok::-D:-D

reklama
Do góry