reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak sobie radzić z dolegliwościami Maluszków

tak marchewke dawalam i nic sie nie dzialo tez kupka byla troche gęstsza dopiero jak alam ziemnaka i dynie :crazy:nawet jabuszko dawalam i tez nic

reklama
Toshi,my dajemy słoiczkowe jedzonko od 3 dni i jak na razie nie wystąpiły żadne dolegliwości.Wczoraj po raz pierwszy zaserwowałam jej dynię z ziemniaczkami i oprócz trochę gęstszej kupki nic się nie działo:-)

Toshi moja mała po zjedzeniu ziemniaka z dynią też miała rewolucje tylko ze żołądkowe,dlatego też uważam ze powodem tych kupek jest dynia,z resztą bardzo dużo dzieci nie toleruje dyni,więc odstaw i podaj teraz ziemniaczka z marchewką i obserwuj jeżeli okaze sie ze jest ok to przyczyną jest dynia:tak:

no mała do dzis ma rewolucje kupa juz zołta ale nadal zdazaja sie takie pasemka krwi ze sluzem no zobaczymy czy sie porawi bo kupki sa 4 razy nawet dziennie wczesniej to 2 razy na tydzien no a do tego u mnie tez cos jakies rozstrojeenie zolodkowe dzis ból brzucha i czeste wizyty w wc:crazy: oj chyba jakas jelitowka mnie dopadla ...:no:

Dziewczyny ja wysiadam! Bartek ryczy od godz 15. Nie chce spać. Je tyle co ptaszek. Ryczy, ryczy, ryczy. Ja już nie mam siły. Noszę go ryczy. Kładę ryczy. I to takim panicznym płaczem jakby miał kolkę.

K8sad brzuszek twardy??baczki idą??? a jak nosisz?? bo ja na brzuszku wtedy sie uspakaja , bo nas nadal od czasu do czasu męczą wzdęcia. U nas tez pomagała ciepła kąpiel.

A może ząbki idą. Chociaż wszystkiego nie można zwalać na ząbki. Raczej już kolka to chyba nie jest bo w tym wieku za długo by trzymała. Może coś się wykluje dopiero.
Podotykaj przy uszkach.

reklama
witam,
mam prośbę bo mam które umią odczytywac wyniki z krwi bo ja zielona jestem jak się ta norma ma do dzieci ... bo widzę że młody ma 2 za wysokie a 2 za niskie ... a do lekarza dopiero w ptk.:-(może któaś pomóc ??
przepraszam że na tym wątku.
1 001.jpg

Do góry