reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

Wiktor też ma katar i nie wiem jak to będze z jutrzejszym szczepieniem-jak myślicie??
Też uzywamy gruszki-genialna sprawa

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedż.Już kupiłam fridę i rzeczywiście jest super.
Blanes a propos maści Elocom.Kiedy Olek miał jakieś 4 miesiące lekarka przepisała to na ciemieniuchę.Posarowałam może 2 razy,ale tak ,smierdziało,że przestałam.Kiedy przyszła do domu moja lekarka(inna niż ta która przepisała Elocom) powiedziała,że mam to natychmiast odstawić(z tego co zapamiętałam to jakaś maść sterydowa) i była oburzona,że przepisano coś takiego dziecku.
Na Twoim miejscu spytałabym o to innego lekarza.Po co smarować dzieciątko "niewiadomo czym"Powodzenia

dostaliśmy elocom w płynie na ciemieniuchę, kupiłam wczoraj, ale po przeczytaniu ulotki stwierdziłam, że może jednak powalczę jeszcze z oliwką. nie uśmiecha mi się smarować główki dziecka takimii lekami. więc płyn stoi sobie i niech sobie dalej stoi (najwyżej mąż zużyje, bo ma łuszcycę:baffled:)

kochasek mój maluch miał mega ciemieniuchę.W końcu daliśmy radę.Wystarczyła oliwka i kilka razy dziennie wyczesywanie(koniecznie pod włos).Obyło się bez tego ohydnego elocomu.

U Amelki goraczki ciag dalszy...ale juz wiem co ja powoduje-mala ma infekce drog moczowych,krew w moczu i iine swinstwa.Chyba nas czeka usg nerek(podejrzenie refluksu):-:)-:)-(

Przed chwila zaaplikowalam antybiotyk:-(trzymajcie kciuki za moja kruszynke:-:)-:)-(

Olla trzymam mocno kciuki za Amelkę.Bądż dobrej myśli a na pewno wszystko będzie dobrze.Pozdrawiam Cię mocno.Buziaczki dla Amelki(niech ją choróbska omijają szerokim łukiem)

Blanes elocom to maść ze sterydem, dość silna.

Szopka, my już po testach. Byliśmy wczoraj z Karolinką u Pani alergolog. Powiedziała, że jest znacznie lepiej, dała nam kolejne leki. Wyniki testu za tydzień. Już nie mogę się doczekać. Karolinka była ogromnie dzielna i nie płakała przy pobieraniu krwi
Niestety ja słyszałam i czytalam, że te testy są mało wiarygodne, ale zobaczymy. No i od dzisiaj zaczęłaqm podawać Karolce Debridat od ulewania, bo od 3 dni znów ulewa.

reklama
Olla , trzymamy kciuki za twoje maleństwo.

Dziewczyny, apropo`s fridy - ja kupiłam polski sopelek, moja siostra ma fridę. Wypróbowałam oba ustrojstwa i wg mnie lepszy jest sopelek, wg siostry też.

Do góry