reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

Blanes super, że Maks czuje się lepiej
Dzagud, Esia trzymak kciuki za Wasze maluchy, żeby żadne choróbsko się nie przyczepiło
Monika trzymam kciuki, żeby to była marchewka:-)

A mój Staś dostał chrypkę:-(

reklama
Oj, ta pogoda dzisiaj paskudna - Piotruś marudny i zaśliniony do pasa :baffled: I cały czas masuje sobie dziąsełko. Idą zębiska jak nic!

Esia
nie przesądzaj sprawy. U Zosi to samo a specjalnie pytałam lekarki jak tam zęby. Powiedziala że nie mam co liczyć na szybkie sie ich pojawienie. A dziaselka po prostu swędzą. I tyle.

Blanes bardzo się cieszę że z Maksiem już dobrze:-)!
Dzagud współczuję że Madzia tak się męczy dużo dużo zdrówka jej życzę;-).
Esia moja niunia też czasami ma takie marudne dni i wydaje mi sie że to z powodu ząbków:baffled:.

Moje tym razem starsze dziecko narzekało dziś na ból zęba (ale nie był to wielki ból), no i właśnie się przebudził i jest spuchnięty :szok: długi weekend w pełni i nie jestem pewna czy nawet dentysta u nas jutro przyjmuje :no:

Nie mam zielonego pojęcia co robić :no: czy da się przetrwać do poniedziałku???
A jak nie to gdzie powinnam się zgłosić????
dorotko pomocy!!!!!

Jeny Jolka :( jesli pojawila sie opuchlizna to moze to stan zapalny?moze jutro cosik przyjmuje co?Sprawdzcie sobie...bo jak bol sie rozkreci w sobote lub w niedziele?Oj oby nie...trzymm kciukasy.
dorotka by sie przydla oj przydala by sie!!!

Oj, ta pogoda dzisiaj paskudna - Piotruś marudny i zaśliniony do pasa :baffled: I cały czas masuje sobie dziąsełko. Idą zębiska jak nic!
jaka paskudna??? cały dzień słoneczko i chyba ze 3 chmurki wypatrzyłam na niebie (po 16 już więcej, ale w końcu juz miało prawo być ich trochę)
chociaż sąsiadka mówiła, że wnuczka przez tel mówiła, że stolicy pada
no cóż, czasem Dolny Śląsk ma ulgi i ładną pogodę:tak:

jolu jak nie przejdzie, to radzę iść prywatnie (może w okolicy masz jakiegoś dentystę, który przyjmuje bez wzgl na porę dnia, jak nie, to podejrzewam, że w Poznaniu jest jakieś pogotowie stomatologiczne, które przyjmuje 24h)

Dziękuję dziewczynki ;-) dzwoniłam i jednak jest nasza pani :-D
Jeszcze nigdy tak się nie cieszyłam na wizytę u stomatologa ;-)
Strasznie się bałam, że przyjdzie mi jechać do Poznania, a tu auta brak, Maksia zostawić nie mogę :szok:
A i jeszcze jedno: Jacek jest spuchnięty, ale go to nie boli :szok:

reklama
Do góry