reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

reklama
Leika ja po stosunku z prezerwatywą miałam wszędzie takie małe krostki swędzące i sporo piekło... Byłam z tym u ginekologa i potwierdził mi, że to uczulenie na prezerwatywy.

leika ja myśle o tej bez hormonów na tą za 1000 zł wieki bym zbierała... prędzej bym znów w ciąży była :-D

ankusch nono planuje w marcu założyć oby się udało i @ przed wypłatą nie dostała, bo to w trakcie @ się zakłada

no jak obliczyłam,że opakowanie durex kosztuje 10zł, a nam dziennie zdarza się 2, 3 razy gdzie w tym opakowaniu jest 3 gumki to 10zł*30 takich pudełek to mam spirale:-D

Ja nie wiem jak ty na to czas znajdujesz, Filip ledwo nam daje 2 razy w tygodniu na wieczór sam-na sam, bo często zasypia ok. 23 dopiero i to z płaczem to potem już ze zmęczenia padam

A możesz napisać, jak się takie uczulenie objawia?

andrzelika1989 - jeśli myślisz o Mirenie, to ponoć obecnie najskuteczniejsza antykoncepcja dostępna na rynku :tak:
Też to słyszałam, podobno Mirena równa się prawie ze sterylizacją, dlatego sama chcę ją założyć. Podobno ma też mało skutków ubocznych, skraca okresy i same dobrodziejstwa o niej słyszałam, oby to była prawda :-)

ponko- Alan robi drzemki w ciągu dnia to już jest czas i w nocy śpi już od 21 do 6 rano zje i dalej idzie spać więc w nocy dużo czasu , a Alan śpi twardo więc żadne skrzypienie łóżka mu nie przeszkadza :-D

Ja wczoraj byłam u gina. Pobadał mnie, powiedział, ze wszystko super. No i zakupiłam juz moje tableteczki sprzed ciąży:-) Jeszcze tylko Azalia do niedzieli (juz skończę skoro kasę wydałam) i nareszcie bedzie normalnie:-)

farciaro, Filip się budzi na każdy szelest, czasem nawet skrzypienie sofy w drugim pokoju :-D No i mój A. pracuje dużo to i czasu mało, może kiedyś to nadrobimy

andrzelika ja też narazie chce założyć tą zwykłą wkładkę, pytałam lekarza to mówił że kosztuje ok 100 zł i 100 zł założenie więc cena w porządku, tylko właśnie nie mam @ i niewiem co robić, muszę wkońcu zrobić test i iść do gina bo on coś ostatnio mówił że nie trzeba czekać na @ i niewiem czy źle go zrozumiałam, ciemna jestem w tej sprawie bo przez 6 lat brałam tabletki:-)

reklama
ponko ja się śmieję, że Alan chcę chyba rodzeństwo,że tak ładnie wtedy śpi :-D

katarek moja ciotka miała zakładaną bez okresu, ale większość lekarzy zaleca w trakcie, a co podejrzewasz,że w ciąży jesteś, karmisz jeszcze?

Do góry