reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

reklama
Leika ja po stosunku z prezerwatywą miałam wszędzie takie małe krostki swędzące i sporo piekło... Byłam z tym u ginekologa i potwierdził mi, że to uczulenie na prezerwatywy.

leika ja myśle o tej bez hormonów na tą za 1000 zł wieki bym zbierała... prędzej bym znów w ciąży była :-D

ankusch nono planuje w marcu założyć oby się udało i @ przed wypłatą nie dostała, bo to w trakcie @ się zakłada

no jak obliczyłam,że opakowanie durex kosztuje 10zł, a nam dziennie zdarza się 2, 3 razy gdzie w tym opakowaniu jest 3 gumki to 10zł*30 takich pudełek to mam spirale:-D

Ja nie wiem jak ty na to czas znajdujesz, Filip ledwo nam daje 2 razy w tygodniu na wieczór sam-na sam, bo często zasypia ok. 23 dopiero i to z płaczem to potem już ze zmęczenia padam

A możesz napisać, jak się takie uczulenie objawia?

andrzelika1989 - jeśli myślisz o Mirenie, to ponoć obecnie najskuteczniejsza antykoncepcja dostępna na rynku :tak:
Też to słyszałam, podobno Mirena równa się prawie ze sterylizacją, dlatego sama chcę ją założyć. Podobno ma też mało skutków ubocznych, skraca okresy i same dobrodziejstwa o niej słyszałam, oby to była prawda :-)

ponko- Alan robi drzemki w ciągu dnia to już jest czas i w nocy śpi już od 21 do 6 rano zje i dalej idzie spać więc w nocy dużo czasu , a Alan śpi twardo więc żadne skrzypienie łóżka mu nie przeszkadza :-D

Ja wczoraj byłam u gina. Pobadał mnie, powiedział, ze wszystko super. No i zakupiłam juz moje tableteczki sprzed ciąży:-) Jeszcze tylko Azalia do niedzieli (juz skończę skoro kasę wydałam) i nareszcie bedzie normalnie:-)

farciaro, Filip się budzi na każdy szelest, czasem nawet skrzypienie sofy w drugim pokoju :-D No i mój A. pracuje dużo to i czasu mało, może kiedyś to nadrobimy

andrzelika ja też narazie chce założyć tą zwykłą wkładkę, pytałam lekarza to mówił że kosztuje ok 100 zł i 100 zł założenie więc cena w porządku, tylko właśnie nie mam @ i niewiem co robić, muszę wkońcu zrobić test i iść do gina bo on coś ostatnio mówił że nie trzeba czekać na @ i niewiem czy źle go zrozumiałam, ciemna jestem w tej sprawie bo przez 6 lat brałam tabletki:-)

reklama
ponko ja się śmieję, że Alan chcę chyba rodzeństwo,że tak ładnie wtedy śpi :-D

katarek moja ciotka miała zakładaną bez okresu, ale większość lekarzy zaleca w trakcie, a co podejrzewasz,że w ciąży jesteś, karmisz jeszcze?

Do góry