reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

katarek ja jeszcze nie miałam. Dwa razy mi kapło troch ę krwi ale to wszystko. Moja koleżanka rodziła 8 miesięcy temu i też nadal nie ma @. Dodam ze w ubiegłym tyg była u lekarza i ciąży nie było, także nie martw się na zapas. A jeśli masz obawy to zrób teściora- na pewno ni zaszkodzi

reklama
no tak ale wy ciągle karmicie a ja już nie, chyba zrobie sobie teścik tak dla pewności bo do lekarza miałam iść dopiero pod koniec marca założyć spiralę ale do tamtego czasu to bym chyba osiwiała:-)

Katarek ja też do tej pory nic, żadnego plamienia, ani krwawienia i niech tak będzie jak najdłużej, bo zawsze miałam mega bóle przy @:/

Katarek ja też do tej pory nic, żadnego plamienia, ani krwawienia i niech tak będzie jak najdłużej, bo zawsze miałam mega bóle przy @:/

Gola po urodzeniu dziecka te bóle mijają, ja jak dostałam pierwszą @ po pierwszym porodzie to nie czułam kompletnie żadnego bólu, a przed ciążą była tragedia.
Pierwszą @ po porodzie dostałam jakoś tak po 6-7 miesiącach, jak doszedł posiłek w formie zupki i jedno karmienie mi "uciekło"

Majuska no cholercia mam nadzieję, bo normlanie przy każdej @ i wymioty i tracenie przytomności iczasem biegunka, okropnie się męczyłam :-(

ja już miałam jeden @ i zawsze przed ciążą bardzo bolał mnie brzuch nawet przed @ a teraz kompletnie nic, ale słyszałam,że inni przed porodem znów bólu nie mają, a później mocny

Ja narazie miałam 2 @ jedną w 6 tyg po porodzie akurat na zakończenie połogu i jedną na samym początku stycznie i cisza..;-) A test jedną kreską jakiś czas temu wykazał hehhe

reklama
Ja też się trzymam póki co bez @.
Ale co do ustąpienia bólów około@ po porodzie, to u mnie było odwrotnie. Odkąd urodziłam Szymonka było dużo gorzej niż przed ciążą...zobaczymy jak będzie teraz.

Do góry