reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

katarek ja jeszcze nie miałam. Dwa razy mi kapło troch ę krwi ale to wszystko. Moja koleżanka rodziła 8 miesięcy temu i też nadal nie ma @. Dodam ze w ubiegłym tyg była u lekarza i ciąży nie było, także nie martw się na zapas. A jeśli masz obawy to zrób teściora- na pewno ni zaszkodzi

reklama
no tak ale wy ciągle karmicie a ja już nie, chyba zrobie sobie teścik tak dla pewności bo do lekarza miałam iść dopiero pod koniec marca założyć spiralę ale do tamtego czasu to bym chyba osiwiała:-)

Katarek ja też do tej pory nic, żadnego plamienia, ani krwawienia i niech tak będzie jak najdłużej, bo zawsze miałam mega bóle przy @:/

Katarek ja też do tej pory nic, żadnego plamienia, ani krwawienia i niech tak będzie jak najdłużej, bo zawsze miałam mega bóle przy @:/

Gola po urodzeniu dziecka te bóle mijają, ja jak dostałam pierwszą @ po pierwszym porodzie to nie czułam kompletnie żadnego bólu, a przed ciążą była tragedia.
Pierwszą @ po porodzie dostałam jakoś tak po 6-7 miesiącach, jak doszedł posiłek w formie zupki i jedno karmienie mi "uciekło"

Majuska no cholercia mam nadzieję, bo normlanie przy każdej @ i wymioty i tracenie przytomności iczasem biegunka, okropnie się męczyłam :-(

ja już miałam jeden @ i zawsze przed ciążą bardzo bolał mnie brzuch nawet przed @ a teraz kompletnie nic, ale słyszałam,że inni przed porodem znów bólu nie mają, a później mocny

Ja narazie miałam 2 @ jedną w 6 tyg po porodzie akurat na zakończenie połogu i jedną na samym początku stycznie i cisza..;-) A test jedną kreską jakiś czas temu wykazał hehhe

reklama
Ja też się trzymam póki co bez @.
Ale co do ustąpienia bólów około@ po porodzie, to u mnie było odwrotnie. Odkąd urodziłam Szymonka było dużo gorzej niż przed ciążą...zobaczymy jak będzie teraz.

Do góry