reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

reklama
Ooo widzę, że już się pojawiają ciąże urojone :-D Ja nie testuję, bo przytulanki są tak rzadko, że chyba z powietrza coś musiałoby mnie zapłodnić. Ale pamiętam, jak jeszcze 1,5 roku temu miałam takie schizy... no wcale nie tak niesłusznie :-D

U mnie znowu infekcja, widzę tę grzybicę znowu i to w mega ostrej fazie tym razem, ledwo na tyłku mogę usiedzieć z tym swędzeniem, a nie mam jak iść do lekarza bo muszę z kimś Filipka zostawić... :angry: A już przez prawie pół roku nie miałam... byliśmy na wycieczce w Warszawie i pewnie od publicznych toalet... słusznie zawsze omijam ich jak ognia, ale nie zawsze się da. No i z przytulanek nici, ze spirali też nici, bo muszę to zaleczyć najpierw (poprzednio leczyłam ponad 1,5 roku...). A silnych leków nie mogę brać, bo karmię. Wkurzyłam się, myślałam, że to już za mną...

onanana i u mnie 1 krecha :-D:-D
No i dobrze..ale dziwne miałam 2 @ i myślałam że tak będzie co miesiąc a tu ni ma ;-)
Przynajmniej jestem pewna że pigułki działają bo od stycznia biorę:-)

Wczoraj bylam u gin...
Mam skierowanie na cytologie (ponoc po ciazy trzeba), oraz recepte na Novynette. Nareszcie!
Jeszcze tydzen i koniec z cerazette :p Nawet lekarka stwiedzila ze pewnie mam ich dosc jak mam co 2 tyg @ :eek:

Oj mam dosc i to bardzo...
Mam nadzieje ze po nowych tabsach bede sie czula dobrze.

Ja jestem wściekła :wściekła/y: bo po porodzie @ ciągnie się przez 2 tygodnie, wkurza mnie to bo bym się z mężem poprzytulał a tu nici :no: muszę się do gina wybrać i go wypytać czy to normalne? A na razie póki co posucha :-D

,margo ty nie bierzesz zadbych tabsow?
Gin powiedziala ze przy Cerazette to normalne tak jak mialam @ co 2 tygodnie. Jedno krwaiwienie trwalo tydzien albo dluzej wiec tez mamy z mezem sporo celibatu.

nimfii a u mnie odwrotnie po cerazette :baffled: okresu nie mam od stycznia i żądnych plamień po prostu nic tylko susza ;-)

Widac ze kazde tabsy dzialaja inaczej na kazda kobiete :tak:
Ja tak samo jak ankusch bralam Cerazette 3 miechy i mialam tylko 2x plamienie po 2 dni i to bylo tylko kilka kropli na wkladce :baffled:
No a Ja wczoraj skonczylam brac pierwsze opakowanie Microgynon i od dzisiaj wyczekuje @ :tak:

reklama
A ja teraz nie biorę nic. Gumki mnie uczulają (lub żel durexa;-)), więc tez nie stosujemy a ostatnio 2 razy nam się zdarzyło w ciągu 4 dni!! Jakas odmiana po 5 m-ach celibatu;-)

Do góry