reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Dziewczyny, ale jaja by były :-)))) Mój J.namawia mnie na następnego szkraba, oczywiście w żartach, ale ja musiałam mu wytłumaczyć, jak to jest z dwójką malutkich dzieci, co jeszcze w pieluchach siedzą i tyle opieki wymagają. Ja narazie oprócz gumek żadnej antyoncepcji w postaci tabletek czy spirali nie stosuję, nie ma potrzeby ;-) za mała częstotliwość przytulanek, Onanana jesteś o 2 razy lepsza ode mnie :cool:

reklama
No Ja dobrze ze biore jakies tabsy bo gumek moj nie lubi Ja tak samo a przytulanek od porodu juz bylo dosc sporo w sumie 2 razy w tygodniu czasem sie nam nawet trafi a tak to w weekend zawsze ten jeden przytulaniec jest :zawstydzona/y::-)

No dziewczyny to kiedy testujecie ??:-D

Angun a myślałam ze to ja taka "nimfomanka":-D:-D
No u nas własnie było tak: za 1 -szym razem po porodzie nic, zero zabezpieczenia (wyskoczył chyba przed- nie pamiętam), za drugim gumka ale nie lubimy strasznie, poza tym chyba mnie uczuliła, a ostatnio tez nic (uciekł hehe:-D).
Ankusch ja na najbliższym spacerze kupuję teściora. Jak Ty tez kupisz to daj znać i zatestujemy razem:-D

hehe sama nie wiem. Może jutro rano??Jak myślisz? Chociaż jak zaciążone jesteśmy to i dziś popołudniu wyjdzie;-) Jak Ty chcesz??

Dziewczyny mozecie zaopatrzec sie w testy na allegro po 1zl za sztuke - testy paskowe. Ja juz pisalam kiedys ze kupowalam je i owulacyjne gdy staralam sie o dzidzusia. Badziej sie oplaca niz wydawac kase w aptece ;-)

Gdyby nie stosowala zadnej antykoncepcji to na pewno takie tesciki bym zakupila, aby trzymac reke na pulsie :p

dziewczyny ja codziennie po dwa razy przytulanki mam i bez zabezp.... muszę tą spirale założyć, bo inaczej baby będzie... :cool:

Ankusch, Onanana ja też zakupię test i zrobię bo cholera nie mam jeszcze wcale @. Miałam tylko raz w styczniu plamienia takie delikatne ale to tylko raz i cisza. A ostatnio mi się często słabo robi i nie dobrze. W szczególności po wodzie... To i ja jutro kupię teścik albo po jutrze;)

To ile nas jeszcze zostało bez @?
Ja, Onanana, Ankusch i kto dalej?;)

reklama
Do góry