reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Dziewczyny, ale jaja by były :-)))) Mój J.namawia mnie na następnego szkraba, oczywiście w żartach, ale ja musiałam mu wytłumaczyć, jak to jest z dwójką malutkich dzieci, co jeszcze w pieluchach siedzą i tyle opieki wymagają. Ja narazie oprócz gumek żadnej antyoncepcji w postaci tabletek czy spirali nie stosuję, nie ma potrzeby ;-) za mała częstotliwość przytulanek, Onanana jesteś o 2 razy lepsza ode mnie :cool:

reklama
No Ja dobrze ze biore jakies tabsy bo gumek moj nie lubi Ja tak samo a przytulanek od porodu juz bylo dosc sporo w sumie 2 razy w tygodniu czasem sie nam nawet trafi a tak to w weekend zawsze ten jeden przytulaniec jest :zawstydzona/y::-)

No dziewczyny to kiedy testujecie ??:-D

Angun a myślałam ze to ja taka "nimfomanka":-D:-D
No u nas własnie było tak: za 1 -szym razem po porodzie nic, zero zabezpieczenia (wyskoczył chyba przed- nie pamiętam), za drugim gumka ale nie lubimy strasznie, poza tym chyba mnie uczuliła, a ostatnio tez nic (uciekł hehe:-D).
Ankusch ja na najbliższym spacerze kupuję teściora. Jak Ty tez kupisz to daj znać i zatestujemy razem:-D

hehe sama nie wiem. Może jutro rano??Jak myślisz? Chociaż jak zaciążone jesteśmy to i dziś popołudniu wyjdzie;-) Jak Ty chcesz??

Dziewczyny mozecie zaopatrzec sie w testy na allegro po 1zl za sztuke - testy paskowe. Ja juz pisalam kiedys ze kupowalam je i owulacyjne gdy staralam sie o dzidzusia. Badziej sie oplaca niz wydawac kase w aptece ;-)

Gdyby nie stosowala zadnej antykoncepcji to na pewno takie tesciki bym zakupila, aby trzymac reke na pulsie :p

dziewczyny ja codziennie po dwa razy przytulanki mam i bez zabezp.... muszę tą spirale założyć, bo inaczej baby będzie... :cool:

Ankusch, Onanana ja też zakupię test i zrobię bo cholera nie mam jeszcze wcale @. Miałam tylko raz w styczniu plamienia takie delikatne ale to tylko raz i cisza. A ostatnio mi się często słabo robi i nie dobrze. W szczególności po wodzie... To i ja jutro kupię teścik albo po jutrze;)

To ile nas jeszcze zostało bez @?
Ja, Onanana, Ankusch i kto dalej?;)

reklama
Do góry