reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

dlatego ja moge tylko zgadywać wg daty porodu , zakładając że ciąża trwać ma i trwała 266 dni od daty zapłodnienia, że Patrysia została zmajstrowana właśnie równiutko rok temu :-D

no tak bo to juz mamy luty czyli wiekszosc z nas zmajstrowala maluszki wlasnie w tym miesiacu rowno rok temu :tak:

U nas data poczecia Kuby byla albo Walentynkowa, albo jakies dni po... Obstawiam ze bylo to blizej Macka urodzin tj 16 lutego 2011 a on wlasnie konczyl wtedy 2 lata... A na tescie zobaczylismy dwie kreseczki w Dzien Kobiet :-D

reklama
No my w domu to nie poszalejemy, bo mieszkamy z rodzicami:baffled:
A przed slubem to sie zdarzyło:
- na działce w altance
- w chaszczach nad Odrą
- w agencji towarzyskiej - meża kolegi mama prowadzi agencję i kiedyć kolega zwinął jej klucze i poszliśmy tam w kilka osób pobalować z okazji urodzin mojego męża, a my sobie skożystaliśmy z drugiego pokoju:-)

A Natalka powstała równo rok temu 8.02.2011 w Karpaczu:-)

Moja mała też powstała równo rok temu około 7 lutego :-) test zrobiła 17 lutego o 4 rano przed wyjazdem służbowym na Litwę na 2 dni, pojechałam nic nie mówiąc mężowi, jak wróciłam w niedzielę o 22 mu powiedziałam, do dziś pamiętam jaki był zaskoczony. Wcześniej od 8 miesięcy nie zabezpieczaliśmy się i nic, dopiero jak zaczęłam robić testy owulacyjne to zaskoczyło za pierwszym razem :szok: No i dziś mamy małą Lenkę

a mi się @ skończył więc idę poszaleć na koniku:-D he he także opuszczam was dobrej nocki...

no no i niezłe wpadki i z tą agencją margana, a może jeszcze kiedyś pożyczycie ten kluczyk sama bym tak chciała jak ty z moim mężem hehe

reklama
Do góry