reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

My też mieliśmy różne przygody he he sylwester 2010/2011 był śmieszny robiliśmy sylwka w domu było kilka par, sylwek był na górze, a ja mam swój pokój na dole więc co jakiś czas schodziliśmy na dół a to po coś tam, a to mój się oblał, a to mi coś tam i tak kilka razy żegnaliśmy stary rok w łóżku, zamykałam tylko drzwi na klucz i szaleliśmy. Powiem Wam, że fajnie tak teraz powspominać co i gdzie i jak było kiedyś:) a teraz troszkę jest ciężej bo albo ciągle ktoś po domu łazi albo mała nie daje się spokojnie kochać...

My w 100% zmajstrowaliśmy Wiki 28 lutego 2011r. jeszcze pamiętam, że to były ur mojego kolegi

Ostatnia edycja:
reklama
hehe Katerinka rzeczywiśćie mieliście niezłą jazdę z tym właścicielem, jak to się skończyło?:-D

hehe Katerinka rzeczywiśćie mieliście niezłą jazdę z tym właścicielem, jak to się skończyło?:-D

generalnie dobrze, myślę że jemu było tak samo wstyd za to że był pijany, albo nie pamiętał za dobrze:-). jak już się udało ubrać on wszedł a my wyszliśmy :-D potem strasznie go przepraszałam, powiedział że nic się nie stało i pracowałam tam jeszcze chyba z rok póki nie wynajęli innej firmy do sprzątania
Ale od ej pory jak byłam w biurze to wybierałam takie dni i godziny żeby go nie spotkać hihihi (jemu było obojętne kiedy sprzątam byle było czysto)

teraz sama chętnie bym taką nastolatkę znalazła żeby mi w domu porządek robiła... Ja wtedy dostawałam 40 zł za jeden raz-zajmowało mi to 2-3 godziny raz w tygodniu

ja pamiętam jak kupiliśmy sobie mieszkanie i byliśmy wtedy świeżo po ślubie no i wiadomo cały dzień prawie jak można było to się robiło no i swoje mieszkanie to się stękało i krzyczało, to później się okazało, że wszystko sąsiedzi słyszeli ci obok i pod jak się co trochu kochaliśmy,bo to były mieszkania z takiego wielkiego domu jednorodzinnego no i sąsiedzi spoko i tak, ale gadali i opowiadali ,że nie musieli oglądać filmów erotycznych, bo powiedzieli tym nowym lokatorom, że u nas było wszystko słychać. a oni nam sprawozdanie zdali :-D a w sumie mogliśmy się domyśleć, bo przecież ich też nie raz było słychać jak balangi mieli ogółem dobrze się tam mieszkało nikt nikomu w drogę nie wchodził balangę każdy mógł robić do rana nie tak jak nie raz w bloku mają problem, a wiem coś o tym, bo mieszkałam z rodzicami, tu gdzie ja z mężem mieszkałam sąsiedzi byli zgrani, a teraz zrobiliśmy swój mały kont duże podwórko mamy to dopiero jest dobrze :-)

hehe andrzelika wolnoć tomku w swoim domku ;-) Ja też czasem słyszałam sąsiadów z góry i charakterystyczny dźwięk wersalki ;-) A powiedz mi Wy wybudowaliście sobie domek, czy dobudowaliście do teściów, bo nie pamiętam

my mieliśmy budynek gospodarczy i z połowy dołu zrobiliśmy sobie ganek, salon z kuchnią, sypialnie i łazienkę jeszcze jest druga połowa 60m i góra cała tylko kasy mieć i robić, a kasy nie ma :cool:

my mieliśmy budynek gospodarczy i z połowy dołu zrobiliśmy sobie ganek, salon z kuchnią, sypialnie i łazienkę jeszcze jest druga połowa 60m i góra cała tylko kasy mieć i robić, a kasy nie ma :cool:
Super! A kasa przyjdzie, ważne, że macie fajne mieszkanko i swoje nio i podwórko!

tylko kominek mamy i mnie męczy, bo kurz jak nie wiem i roboty owszem fajnie to wygląda, ale nie polecam, chcemy centralne założyć oki przechodzę na wątek listop muszę coś spytać hi hi

reklama
Do góry