reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

in vitro z komórką dawczyni

A u kogo teraz byłaś? Uwielbiam sprzeczne opinie, aż chce się żyć jak to słyszę. Immunologia zmienia się co miesiąc i to wszystko jest skomplikowane. Z lekami też trzeba rozważyć we własnym sumieniu. Zmam osoby które sie szczepiły limfocytami i bardzo żałują. Lekarze nie informują o skutkach ubocznych. Ja mam zalecenia na accofil ale tylko raz użyłam. A co Ty osobiście czujesz? Znasz siebie od zawsze i masz intuicję. Wiesz czy chorujesz na co itp. Ja np wiem że mój organizm rozwala stres...
No właśnie. Też jestem wściekła z powodu totalnie odmiennych opinii . I też drugi raz nie pojechałabym na szczepienie do Łodzi ( mimo że beta ruszyła tylko raz po tym szczepieniu) . 2 lata temu otworzyli nową klinikę ( Eneida - miłośnicy literatury antycznej) . Jedna ginekolog skończyła w kwietniu specjalizację immunologiczną. Dużo nowych wątków wyskoczyło podczas rozmowy. To że moja immunologia jest spaprana - to na 100% wiem. Każdy powrót do zdrowia po infekcji wirusowej to jest 6 tygodni i objawy obturacji jak przy astmie. Czy to przekłada się na brak sukcesu ivf - to znak zapytania. No nic porobię jeszcze trochę tych badań….

reklama
Melepola ty to zawsze mnie potrafisz rozbawić 😂🤣 tam gdzie ostatnio byłam nie poinformowali mnie nawet że wszystkie pięć zarodków zdegenerowało w weekend i nie było czego pobrać do PGt-a. Byłam przekonana że wszystko jest ok. W poniedziałek po weekendzie zajrzałam do panelu klienta i mało zawału nie dostałam .
Ja miałam kiedyś lepiej. Dostałam meldunek, że mamy kilka najwyższej klasy zarodków i będą kierowane do PGT. A potem za dzień czy dwa telefon, że nastąpiła pomyłka w przepływie informacji, że nie mamy nic bo wszystkie się zdegenerowały i nie ma nic do badań.

20241013_090943.jpg

No właśnie 5dpt!!! Jestem w szoku że taka kreska. Wiedziałam że może nic nie wyjść bo beta pewnie 10, max 20!!! Dziękuję! Mam nadzieję że to dobrze wróży 😀 to mój 10 zarodek! I pierwszy raz taki wynik!
Ps. Nie miałam ovitrelle ani nic w tym stylu.
A jakiej firmy ten test? Z ciekawości pytam. Mi jedyny jaki wyszedł pozytywnie to ten na covid 😎

reklama
Do góry