MamaAniola
Fanka BB :)
Tak! Weekend spędziliśmy w domku w pt jeszcze przed 12 dostałam wypis, pojechaliśmy do domu nacieszyć się sobą. Z kolei w sobote od dziadkow wrocily dzieciaczki. Bardzo stęsknione, poruszone. Córka wciąż chce brać siostrę na ręce, głaszcze ja po główce, jest bardzo czuła i dumna - i z tego, ze powiekszyla nam sie rodzina, i ze swojej nowej roli. Do syna jakby dopiero dociera to co się dzieje. Przyjął postawę kierownika, chłop ustawia mnie po kątach - wydaje polecenia gdzie w danym momencie odlozyc małą, jak tylko zapłacze to każe przerwać czynność która wykonuje, ciągnie mnie za bluzkę i mówi 'Maja - mleko', zakazal mowic 'dzidziuś'- mamy mowic siostrze po imieniu. Przezywa to po swojemu, inaczej niż siostra. Ma bardziej praktyczno-meskie podejście do tematuTo już w domu jesteście? Jak reakcja starszego rodzeństwa?
Z minusów jest to, że mam wrazenie, że są oboje totalnie przebodzcowani - łatwiej się denerwują, kłócą, męczą. Jednak pół tygodnia spędzili u dziadków, potem powrot do domu-nowe emocje, wczoraj pół dnia spędziliśmy na sesji zdjęciowej- kolejne emocje. Wariactwo. Wierzę, że ten tydzień pozwoli nam wszystko na nowo sobie poukladac.
Kaja, a jak u Ciebie? Jak samopoczucie Twoje i malenstwa?